آرشیو آذر ماه 1400

ازدواج,خانواده ,سرگرمي

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

شيشه براي لاغري | مصرف ماده مخدر شيشه براي لاغري

مصرف ماده مخدر شيشه براي لاغري مفيد است؟

آيا مصرف شيشه باعث لاغري مي شود و براي لاغري مفيد مي باشد؟ هيچ كس با هدف معتاد شدن در مسير مصرف مواد قرار نمي گيرد و هر فردي براي ورود به اين مسير دلايلي براي خودش دارد و زماني كه درگير آن مي شود هر لحظه بيشتر از قبل در آن فرو مي رود.

بسياري از افراد به خاطر تبليغ هاي كه در مورد مواد مي شود به سمت آن كشيده مي شوند مثلا برخي افراد شيشه را يكي از روش هاي لاغري مي دانند، اين امر بسياري از جوانان را به دام اعتياد مي اندازند و باعث مي شوند فرد از نظر جسماني و رواني به مصرف مواد وابسته شود.

متاسفانه در مورد لاغري با شيشه تبليغات بسيار زيادي وجود دارد و در محيط هايي مانند باشگاه هاي ورزشي، آرايشگاه هاي زنانه و ساير اماكن از اين تبليغات استفاده مي كنند تا فروش خود را افزايش دهند، اما افراد بايد توجه داشته باشند اين ماده لاغر كننده نمي باشد بلكه مشكلاتي مانند افسردگي، بي خوابي و توهم و غيره را براي فرد به وجود مي آورد.

در ادامه اين مقاله مصرف شيشه را مورد بررسي قرار مي دهيم تا اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيم و متوجه شويم كه آيا شيشه براي لاغري مناسب است يا خير؟

چرا مصرف شيشه براي لاغري خوب نيست؟

امروزه براي مردم به خصوص زنان لاغري و تناسب اندام اهميت بسياري دارد و يكي از بزرگ ترين دغدغه هاي زندگي آن ها مي باشد به همين دليل تبليغات بسياري در مورد خاصيت لاغر كنندگي شيشه انجام مي شود و هم چنين مي گويند كه اعتياد آور نمي باشد و فروشندگان به راحتي افراد را به سمت آن جذب مي كنند.

اما در واقع شيشه اعتياد شديدي را به همراه دارد و باعث مي شود فرد به سرعت به اوج برسد و به همان نسبت سرعت فروكش او نيز زياد مي باشد و فرد به افسردگي، اضطراب و خستگي بسياري زيادي مبتلا مي شود.

لاغري كه با مصرف شيشه به دست مي آيد غير طبيعي بوده و بسيار بيمار گونه مي باشد و بعد از مدتي باعث مي شود فرد بدهيكل شود و ظاهر خوبي نداشته باشد در صورتي كه شيشه مصرف مي كنيد عضلات و قواي بدن شما كم كم تضعيف و تحليل مي شود و در كنار لاغري به مشكلات سلامتي شما اضافه مي گردد. در صورتي كه به دنبال لاغري مي باشيد قبل از آن كه ماده اي را مصرف كنيد در مورد عوارض آن اطلاعاتي را كسب كنيد و آگاهي خود را در اين زمينه افزايش دهيد.

چرا از شيشه براي لاغري استفاده مي كنند؟

متاسفانه اين روز ها در آرايشگاه هاي زنانه و يا باشگاه هاي ورزشي تبليغاتي زيادي در مورد شيشه انجام مي شود كه براي لاغري و چربي سوزي و مقابله با چين و چروك هاي پوست مناسب است و بسياري از افراد اين تبليغات ها را باور مي كنند و معتاد مي شوند و زماني كه به مواد وابسته شوند با پيامدهاي آن بايد دست و پنجه نرم كنند.

بسياري از افراد ممكن است با مصرف كردن شيشه لاغر شده باشند اما آن طور كه عموم فكر مي كنند لاغري شيشه مناسب نيست و باعث زيبايي و سلامت نمي شود زيرا شيشه پروتئين هاي بدن را از بين مي برد و باعث مي شود مقداري زيادي آب بدن از دست برود و در كنار از بين بردن چربي هاي بدن، عضلات بدن را تضعيف مي كند و از بين مي برد.

اگر با مصرف شيشه تصميم به لاغري داشته باشيد بدني بدهيكل و بدشكل را خواهيد داشت زيرا با مصرف شيشه عضلات بدن از بين مي رود و هنگامي كه ويتامين ها و پروتئين هاي بدن از بين برود آسيب هاي بسياري به موهاي سر، سياهي و گودي زير چشم و ديگر تغييرات بدني وارد مي شود. زماني كه فرد شيشه مصرف مي كند تا ۴۸ ساعت بي اشتهايي او ادامه دارد اما بعد از آن دچار پرخوري شده و با خوابيدن زياد آسيب هاي بسياري به بدن خود وارد مي كند.

عوارض مصرف شيشه براي لاغري

مصرف شيشه عوارض و پيامدهاي ناخواسته زيادي را به همراه دارد به طوري كه گاه فرد مصرف كننده شيشه فراموش مي كند كه هدف او از مصرف شيشه لاغري بوده است و در نتيجه فرد به شيشه وابسته شده و به آن اعتياد پيدا كرده است و ترك كردن آن بسيار سخت مي باشد و به راحتي اتفاق نمي افتد، همچنين مصرف شيشه عوارض بسياري دارد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:

  • تحريك پذيري و خشم و عصبانيت بسيار زياد
  • افزايش ضربان قلب و فشار خون
  • كمبود ويتامين و مواد معدني بدن
  • مقاومت پايين بدن در برابر بيماري هاي مختلف
  • آسيب به اندام هاي بدن مانند شش ها، كبد وكليه ها
  • خشك شدن پوست و خارش بدن
  • ايجاد شدن زخم هاي پوستي و آكنه از عوارض مصرف شيشه براي لاغري
  • پوسيدگي و ساييدگي دندان ها
  • خشكي دهان و نفس بد بو
  • كاهش وزن
  • قرمزي و گشاد شدن مردمك چشم ها
  • بي قراري، رعشه و لرزش بدن
  • نوسانات هيجاني
  • اضطراب و افسردگي
  • خستگي مزمن
  • كاهش حافظه
  • مشكلات خواب
  • هذيان و توهم

در صورتي كه بيش از اندازه از شيشه استفاده شود باعث تشنج، كما و حتي مرگ خواهد شد.

منبع : شيشه براي لاغري | مصرف ماده مخدر شيشه براي لاغري

پيامدهاي فرار دختران از خانه + راه هاي پيشگيري

 

آيا علل و پيامدهاي فرار دختران از خانه را مي شناسيد؟ يكي از آسيب هاي اجتماعي فرار دختران كم سن و سال از خانواده به دلايل مختلف مي باشد، اين اتفاق پيامدهاي منفي براي دختران دارد و براي پيشگيري از اين اتفاق ناگوار بايد اقداماتي صورت گيرد.

افرادي كه نظاره گر اين اتفاق هستند هر كدام از ديد خودشان دلايلي براي اين اتفاق مي آورند اما به طور معمول اين دلايل با سوگيري هاي شخصي و برخاسته از گمانه هاي اجتماعي قالب بر شرايط جامعه مي باشد.

اگر به فكر فرار از خانه مي باشيد و يا خانواده شما با چنين مشكلي رو به رو هستند بايد پيش از هر اقدامي از مشاور خانواده كمك بگيريد، در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد علل و پيامدهاي فرار دختران از خانه مي پردازيم و دلايل آن را مورد بررسي قرار مي دهيم.

فرار دختران از خانه

دختران فراري معمولا سن آن ها زير 18 سال مي باشد و عموما بدون رضايت والدين و بدون اطلاع آن ها به مدت نامعلومي خانه را ترك كرده اند، در زماني كه كلمه دختران فراري شنيده مي شود تفكرات قالبي بر روي ذهن عموم شكل مي گيرد  كه بر گرفته از اعتياد، بي بند و باري، فحشا و فقر مي باشد.

با توجه به اين مسائل فرار دختران از خانه احتمال دارد به خاطر عوامل مختلفي ايجاد شود اما آن چه مشخص مي باشد وجود اختلافات و مشكلات خانوادگي در زندگي اين افراد مي باشد.

پيامدهاي فرار دختران از خانه

از جمله مهم ترين آسيب هايي كه دختران بعد از فرار از خانه با آن دست و پنجه نرم مي كنند مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  1. پيامدهاي فرار دختران از خانه، مصرف مواد

مصرف مواد مخدر در دختران امري شايع مي باشد و فرار دختران به دلايلي مانند مصرف مواد مخدر افزايش مي يابد. از اين دلايل مي توان به قرار گرفتن در جمع مصرف كنندگان، آسيب پذيري روحي – رواني و ابتلا به اختلالات افسردگي و دو قطبي اشاره كرد.

  1. تن فروشي و فحشا به همراه فرار دختران از خانه

يكي از مهم ترين پيامدهاي فرار دختران از خانه تن فروشي و فحشا مي باشد، وقتي فردي زمان زيادي را صرف مصرف مواد مخدر كند ديگر توان انجام فعاليت شغلي و كسب در آمد را ندارد و به دنبال راهي ساده براي كسب درآمد مي باشد كه از آن مي توان به تن فروشي اشاره نمود.

به عبارتي دختران فراري به دلايلي مانند جا و مكان نداشتن براي زندگي، نداشتن شغل براي امرار معاش و وجود مشكلات روحي بسياري مانند افسردگي، به طور خواسته و ناخواسته به سمت تن فروشي و فحشا مي روند.

فرار دختران از خانه

  1. درگيري با قانون

هم چنين عواملي مانند زندگي در خيابان و تامين نيازهاي پايه، و مصرف مواد مخدر باعث مي شود تا دختران فراري فرصت و توان لازم براي فعاليت هاي شغلي نداشته باشند و آن ها سعي مي كنند محدوديت هاي قانون را عبور كرده و به تامين نيازهاي خود بپردازند، يكي از مسائلي كه آن ها را با قانون و نهادهاي قانوني درگير مي كند دزدي و فعاليت هاي مجرمانه مي باشد.

  1. پيامدهاي فرار دختران از خانه، بيماري هاي جسمي و مقاربتي

شخصيت و اعتياد دختران فراري ايجاب مي كند تا براي گذراندن زندگي و نيازهاي طبيعي شان به روابط جنسي نامطمئن روي آورند، اين روابط جنسي براي آن ها خطرناك مي باشد و مشكلاتي مانند بيماري هاي مقاربتي مانند تبخال تناسلي، هرپس، سوازك، هپاتيت و ايدز را به همراه خواهد داشت، هم چنين علاوه بر بيماري هاي موجود، افراد سودجو ممكن است زماني كه با دختران رابطه جنسي برقرار مي كنند به فكر آسيب زدن و آزار رساندن به آن ها باشند.

پيشگيري از فرار دختران از خانه و پيامدهاي آن

براي اين كه از فرار دختران از خانه پيشگيري شود بايد علل و ويژگي هاي مربوط به دختران مورد شناسايي قرار گيرد به طور معمول مشاوران مدرسه و معلمان افراد مناسبي براي انتقال دادن اين اطلاعات به خانواده ها مي باشند، در صورتي كه اختلالات مرتبط با زماني كودكي تا جواني شناسايي شود افراد بايد تحت مراقبت ها و حمايت روانپزشك و مشاور روانشناس قرار بگيرند تا براي حل اختلالات آن ها اقداماتي صورت گيرد.

در صورتي كه پيشگيري از اين مشكل زودتر انجام شود كم هزينه تر و ساده تر خواهد بود در ادامه اين مقاله علل مربوط به فرار دختران از خانه را بيان مي كنيم تا بيشتر با آن آشنا شويد.

علل فرار دختران از خانه

بر اساس نظر متخصصان دختران به دلايل مختلفي از  خانه فرار مي كنند و طبق نظر كارشناسان بسيار از افرادي كه از خانه فرار مي كنند از اختلالات رواني مانند اختلال دو قطبي و اختلالات شخصيتي مانند اختلال شخصيت مرزي رنج مي برند.

افرادي كه دچار اين اختلالات مي شوند رفتارهاي تكانشي و نسنجيده دارند. البته در ميان اين اختلالات، مشكلات خانوادگي را نمي توان ناديده گرفت در بسياري از مواقع افراد به خاطر مشكلات و تعارضات خانوادگي و نبود رابطه عاطفي مناسب ميان اعضاي خانواده تصميم به فرار از خانه مي گيرند.

منبع : پيامدهاي فرار دختران از خانه + راه هاي پيشگيري

قرص اكس يا اكستازي چيست | عوارض و پيامدهاي قرص اكس

 

قرص اكس يا اكستازي چيست؟ عوارض و پيامدهاي قرص اكس

قرص اكس يا اكستازي با نام علمي متيل دي اكسي مت آمفتامين (MDMA) اولين بار با هدف كنترل و مهار اشتها در افراد چاق به وسيله يك شركت آلماني توليد شد اما اين قرص عوارض بسياري داشت و به همين دليل از رده خارج شد.

امروزه از قرص اكستازي براي ايجاد سرخوشي و افزايش انرژي استفاده مي كنند و در ميان جوانان طرفداران زيادي دارد. و به خاطر ساختار شيميايي و تركيبات آن باعث بروز توهم و پيامدهاي ديگري در ميان مصرف كنندگان مي شود.

قرص اكس خاصيت اعتيادآوري بسياري دارد و همين مسئله باعث مي شود بعد از چندين بار مصرف تحمل فرد كاهش يابد و مجبور شود دوز بيشتري را مصرف كند زيرا با مصرف دوز قبلي نمي تواند همان اثرات خوشايند سابق را تجربه كند و اين مسئله سلامت جسمي و رواني فرد را تهديد مي كند و خطر مرگ او را افزايش مي دهد.

با توجه به اهميت اين موضوع به بررسي آن در اين مقاله مي پردازيم و علائم مصرف و عوارض جانبي آن را بيان مي كنيم.

قرص اكس يا اكستازي

قرص اكس يا اكستازي در دسته مواد توهم زا قرار دارد و يك نوع مواد اعتياد آور مي باشد، اكس به صورت قرص، كپسول و پودر در دسترس افراد قرار مي گيرد و به صورت خوراكي، استنشاقي و تدخيني مصرف مي شود، اين ماده بر روي سه ماده شيميايي مغز كه شامل سروتونين، دوپامين و نوراپي نفرين است اثر مي گذارد و هيجانات و اعمال فرد را تحت تاثير قرار مي دهد.

بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقيقه بعد از مصرف اثرات قرص اكس مشخص مي شود و حداكثر تا ۶ ساعت باقي مي ماند، خطرناك مصرف اين دارو با اثرات خوشايندي همراه است اما همه مصرف كنده تجربه خوشايندي ندارند و عوارض قرص اكس در افراد مختلف متفاوت مي باشد.

به خصوص اگر با مواد ديگري مانند الكل يا مواد مختلف استفاده شود، هم چنين اين ماده با اصطلاحاتي مانند ريو، اكس پارتي و كنسرت راك شناخته مي شود.

اشكال مختلف قرص اكس

بر اساس مطالبي كه بيان شده است قرص اكس به دو صورت قرص يا پودر در ميان مصرف كنندگان عرضه مي شود، شكل پودري اين ماده معمولا به نام MDMA شناخته مي شود و توجه داشته باشيد اين نام صرفا اسم تجاري پودر اكس است و از نظر تاثير و عملكرد بر روي بدن، تفاوتي با آن ندارد.

پودر MDMA سفيد و خاكستري رنگ مي باشد در حالي كه قرص ها و كپسول هاي اكس اشكال و طراحي هاي گوناگوني دارد، متاسفانه در بسياري از موارد توليدكنندگان مواد قرص اكس را در شكل ها و رنگ هاي جذابي عرضه مي كنند كه باعث جذب شدت بيش تر در ميان جوانان مي شود، علاوه بر قرص اكس، ماده مخدر گل هم در ميان جوانان طرفداران بسياري دارند.

انواع روش هاي مصرف قرص اكس

اشكال مختلف اكستازي به روش هاي مختلفي استفاده مي شود و به طور معمول قرص اكس به دو صورت جويدن يا بلعيدن مورد استفاده قرار مي گيرد اما شكل پودري آن در رول هايي شبيه به سيگار و يا ماده مخدر گل دود شده يا از طريق بيني مورد استفاده قرار مي گيرد.

در برخي از موارد از روش جذب پوستي استفاده مي كنند و اين حالت به صورت گذاشتن پودر اكس بر روي لثه در ميان مصرف كنندگان ديده مي شود، توجه داشته باشيد كه ميزان تاثيرگذاري اين ماده متناسب با روشي كه فرد آن را استعمال مي كند متفاوت مي باشد، به طور نمونه استنشاق به وسيله بيني تاثيرات شديد و سريعي به بار مي آورد و منجر به مشكلات جدي تري مي شود.

عوارض مصرف قرص اكس يا اكستازي

عوارض قرص اكس به صورت كوتاه مدت و بلندمدت نشان داده مي شود ، عوارض كوتاه مدت مصرف اين ماده شامل موارد زير مي شود:

عوارض كوتاه مدت مصرف اكس

  • حالت تهوع
  • سفتي عضلات
  • افزايش دماي بدن
  • تاري ديد
  • تعريق زياد

يكي از خطرناك ترين عوارض قرص اكستازي، افزايش شديد دماي بدن مي باشد كه باعث از دست دادن آب بسيار زياد از بدن مي شود، زماني كه سلول هاي بدن دچار كمبود آب مي شوند منجر به كاهش هوشياري، كما و مرگ خواهد شد و هم چنين مشكلات ديگري به خاطر افزايش دماي بدن به وجود مي آيد كه شامل اختلال كبد، كليه ها و مشكلات قلبي – عروقي اشاره كرد.

در بعضي از افراد روزي كه اين ماده را مصرف مي كنند براي آن ها تبديل به يك روز سخت مي شود به طوري كه نزديك به ۸۰درصد مصرف كنندگان افسردگي و خستگي مفرطي را تجربه مي كنند، عوارض كوتاه مدت بسيار ناراحت كننده و مشكل زا مي باشد اما خطرات واقعي ناديده گرفتن اثرات بلند مدت اين ماده توهم زا مي باشد.

عوارض بلندمدت مصرف اكس

زماني كه اكستازي مدت زيادي مصرف شود اثرات زيان باري براي مصرف كننده خواهد شد، از جمله عوارض بلند مدت اكستازي يا قرص اكس مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • آسيب هاي عصبي و نقايص شناختي نظير بروز مشكلاتي در سيستم تفكر و حافظه
  • اثرات مخربي بر توليد سروتونين در مغز مي گذارد كه باعث كاهش سروتونين مي شود و فرد ممكن است به مشكلاتي مانند افسردگي، مشكلات خواب، اضطراب، كاهش اشتها و كاهش ميل جنسي مبتلا شود.
  • يكي ديگر از بحران هاي بالقوه مصرف اكستازي مي توان به سندروم سروتونين اشاره كرد، علت بروز سندروم سروتونين اين است كه مغز با مقدار زيادي از سروتونين پر مي شود، اين سندروم علايم و نشانه هاي زيادي دارد كه مي توان به موارد زير اشاره كرد:
  • افزايش ضربان قلب
  • دچار شدن به انواع توهم ها
  • تعريق
  • از دست دادن جهت يابي
  • تحريك پذيري
  • اسهال
  • استفراغ
  • تشنج
  • حالت تهوع

حالات ناشي از مصرف قرص اكس

قرص اكس گيرنده هاي خاصي در مغز كه شامل گيرنده هاي سروتونيني و دوپاميني مي شود را تحت تاثير قرار مي دهد و باعث مي شود فرد تجربه هاي رواني خاصي را تجربه كنند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به موارد زير اشاره كرد.

  • احساس سرخوشي مفرط و شادي بيش از حد
  • تمايل بيشتر براي معاشرت با ديگران، به طوري كه افرادي كه تحت تاثير اكس قرار دارند اغلب راحت تر سراغ غريبه ها مي روند و با آن ها معاشرت برقرار مي كنند و آن ها مي توانند به راحتي به ديگران ابراز عشق و علاقه كنند.
  • افزايش سطح هوشياري و گوش به زنگي
  • افزايش انرژي و داشتن فعاليت حركتي بيش تر

علاوه بر مواردي كه گفته شده افراد بعد از مصرف ماده اكس احساس هم نوايي بيش تري با محيط مي كنند و بيشتر تحت تاثير موسيقي هاي هيجان انگيز قرار مي گيرند، و از اين قرص بيش تر در مهماني هاي شبانه مورد استفاده قرار مي گيرند، زيرا انرژي زا و شادي آور است.

اوردوز با قرص اكس

قرص اكس خاصيت اعتياد آوري شديد دارد و بعد از چندين بار مصرف، فرد دچار تحمل نسبت به آن مي شود به اين معني كه دوز قبلي نمي تواند همان اثرات خوشايند سابق را در فرد ايجاد كند و براي اين كه فرد بتواند به حد اثرات خوشايند سابق برسد بايد دائما دوز را افزايش دهد.

اين مسئله خطراتي مانند اوردوز (over does) را به همراه خواهد داشت كه اوردوز به صورت افزايش دماي بدن، خشونت، فشار خون بالا، حملات وحشت زدگي، تشنج و از دست دادن هوشياري نشان داده مي شود.

پيامدهاي مصرف قرص اكس يا اكستازي

زماني كه فرد اكستازي مصرف مي كند فعاليت بخش بازدارنده مغز كاهش مي يابد و باعث مي شود كه اعتماد به نفس فرد كاهش يافته و شجاعت او افزايش يابد و هنجارها و ممنوعيت هاي اخلاقي كمرنگ شده و فرد رفتارهاي پرخطر انجام مي دهد و ميزان انجام رفتارهاي پرخطر افزايش مي يابد و هم چنين شعور، قوه استدلال، آگاهي و آستانه تحريك پذيري فرد تحت تاثير قرار مي گيرد، و به خاطر اين تغييرات رفتارهايي مانند رفتارهاي زير در فرد مشاهده مي شود.

  • پرحرف شدن
  • لرزش اندام ها
  • شديد شدن احساسات و عواطف
  • فعاليت فيزيكي زياد بدون احساس تشنگي
  • بي اشتهايي
  • بي ثباتي خلق و علائم افسردگي
  • افزايش ميل جنسي

تحقيقات انستيتو ملي سلامت

بر اساس تحقيقات انستيتو ملي سلامت كه بر روي افراد مصرف كننده انجام شده است، نتايج نشان مي دهد كه اين قرص باعث تخريب مناطق مختلفي از مغز مي شود و اختلالاتي مانند از دست دادن حافظه، زوال عقل و ساير بيماري هاي رواني را در فرد ايجاد مي كند.

زماني كه مناطق مختلف مغز دچار آسيب شود يادگيري، خواب  و تنظيم هيجانات فرد با مشكلات شديدي رو به رو مي شود و اثرات سوء مصرف قرص اكس يا اكستازي به اندازه اي خطرناك است كه ممكن است به فرد جنون و توهمات شديد دست يابد كه باعث آسيب به خود و يا ديگران شود و هنگامي كه رفتارهاي پر خطر جنسي افزايش يابد احتمال ابتلا به بيماري هايي مانند ايدز، سيفليس و سوزاك افزايش پيدا مي كند.

 

منبع : قرص اكس يا اكستازي چيست | عوارض و پيامدهاي قرص اكس

ترك هروئين | بهترين روش هاي ترك اعتياد به هروئين

 

 

بهترين روش هاي تترك هروئين چيست و آيا مي توانم رها شم؟

يكي از سخت ترين نوع ترك در ميان مواد مخدر، ترك هروئين مي باشد زماني كه فرد به هروئين اعتياد پيدا مي كند سموم بسياري وارد بدنش مي شود كه به كبد و كليه هاي او آسيب مي رساند، اين دو اندام به دليل اين كه سموم ناشي از مصرف هروئين را دفع مي كنند دچار آسيب شديدي مي شوند.

هم چنين اعتياد به هروئين باعث بالا رفتن چربي  و فشار خون مي شود و عوارض جسماني و رواني بسياري براي فرد مصرف كننده دارد به همين دليل بايد هر چه زودتر درمان آن آغاز شود، براي اين كه در مورد بهترين روش هاي ترك هروئين آگاهي كسب كنيد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

روش هاي ترك اعتياد به هروئين

هروئين از ماده خشخاش توليد مي شود و رنگ آن سفيد يا قهوه اي مي باشد اين ماده اعتيادآوري شديدي دارد و به سرعت در چربي حل شده و به مغز آسيب مي رساند، هم چنين مصرف هروئين عوارض و آسيب هاي جسماني و رواني بسياري دارد و به روش هاي مختلفي مورد استفاده قرار مي گيرد كه عبارت اند از روش تدخيني، تزريقي و از راه بيني.

برخي از مشاغل و امور پزشكي از هروئين به عنوان ماده ضد درد استفاده مي كنند البته توجه داشته باشيد كه خريد و فروش اين ماده غيرقانوني و حكم كيفري دارد، هم چنين اين ماده مي تواند باعث گسترش بيماري هايي مانند HIV يا هپاتيت شود.

تنها كافي است كه يك بار هروئين را مورد استفاده قرار دهيد به خاطر اثرات خوشايندي كه دارد فرد به صورتي غيرارادي تمايل دارد تا دوباره آن را مورد استفاده قرار دهد اين جاست كه وابستگي اتفاق مي افتد و ترك را دشوار مي كند.

چهار روش متداول براي ترك اعتياد به هروئين وجود دارد كه شامل موارد زير مي شود:

  1. روش ترك اعتياد به هروئين با استفاده از دارو
  2. ترك سنتي به روش ناگهاني يا سقوط آزاد
  3. ترك اعتياد به هروئين به صورت نيمه سريع
  4. ترك اعيتاد به هروئين به صورت ترك تدريجي

روش ترك اعتياد به هروئين با استفاده از دارو

مهم ترين دارويي كه براي ترك اعتياد به مواد مخدر از جمله هروئين استفاده مي شود متادون نام دارد كه براي ترك مواد مخدري مانند ترياك و شيره ، مورفين استفاده مي شود، مصرف متادون براي ترك اعتياد به هروئين ارزشمند تر مي باشد.

زيرا طول عمر بيش تري در بدن دارد يعني ديگري نيازي نيست كه براي مخفي كردن نشانه هاي خماري هر چند ساعت دارو يا هروئين استفاده كنيد، به همين خاطر از متادون به عنوان جايگزين استفاده مي شود تا فرد بتواند بدون نياز به مواد مخدر به زندگي خود بپردازد.

يكي از سختي هاي كه ترك اعتياد به هروئين دارد، علائم جسماني آن مي باشد در اين شرايط براي كاهش علائم جسماني ترك هروئين، متادون نقش بسيار مهمي دارد، ترك هروئين به وسيله ي متادون به اين صورت است كه فرد تحت نظر متخصص و درمانگر شروع به مصرف متادون به جاي هروئين مي كند.

در ابتدا دوز دارو به صورت افزايشي مورد استفاده قرار مي گيرد و به مرور زمان مصرف هروئين در مدت زمان شش ماه كاهش مي يابد تا به طور تدريجي فرد اين ماده را كنار بگذارد.

تذكر: از مصرف خودسرانه متادون خودداري كنيد زيرا اين دارو اعتياد آور مي باشد و به جاي اين كه ترك را براي شما آسان تر كنند دردسرهاي جديدتري را ايجاد مي كنند.

ترك هروئين سنتي و ناگهاني، درمان يابويي

ترك هروئين به روش سنتي و يا بستن و زنداني كردن معتاد ( روش سقوط آزاد يا به بيان بهتر يابو درماني، زور درماني، شلاق درماني و طناب درماني) صورت مي گيرد در اين روش فرد مصرف كننده يكباره مصرف مواد را قطع مي كند و از دارو و مواد جايگزيني استفاده نمي كند.

به دليل اين كه فرد به صورت ناگهاني مصرف مواد را قطع مي كند عكس العمل آشكار فرد، يك تا دو هفته طول مي كشد اين دارو بسيار سخت و طاقت فرسا خواهد بود.

ايراد اصلي اين روش اين است كه شوك جسمي و روحي شديدي به فرد وارد مي شود و فشار زيادي به فرد وارد مي شود.

امروزه تقريبا اين روش منسوخ شده زيرا ترك ماده به اين روش صحيح نمي باشد و احتمال بازگشت بسيار زياد است، چون در اين روش وابستگي رواني فرد از بين نمي رود و به ريشه هاي اصلي ابتلا به اعتياد پرداخته نمي شود.

مدت زمان درمان سنتي به روش سقوط آزاد

پاكسازي بدن از هروئين به طور كامل تقريبا دو ماه زمان نياز دارد و بعد از گذراندن سختي هاي دو هفته اول مشكلات زير در بيماران شدت مي يابد:

  • مشكلات بي خوابي
  • افسردگي
  • كم حوصلگي
  • كندذهني
  • فراموشي
  • تنبلي
  • عدم ميل به زندگي

در اين مدت فرد تمايلي به كار كردن ندارد و بازدهي كاري او به شدت كاهش مي يابد.

در زمان ترك به دليل عدم تعادل جسمي و رواني فرد نبايد تصميمات مهم و سرنوشت سازي را بگيرد و در روش سنتي شوك بدي به فرد بيمار وارد مي شود و همين مسئله باعث مي شود تا شخص درگير آسيب هاي رواني زيادي شود.

افرادي كه براي ترك اعتياد هروئين از روش سقوط آزاد استفاده مي كنند به ندرت به مرحله تعادل پايدار مي رسند و به طور معمول دچار عدم تعادل در دراز مدت يا مشكلات عصبي مي شوند، ترك اعتياد به روش سنتي به دو حالت امكان پذير است كه عبارت اند از ترك نيمه سريع و ترك تدريجي.

ترك هروئين به روش سقوط آزاد به صورت ترك نيمه سريع

ترك هروئين به صورت نيمه سريع شبيه سقوط آزاد مي باشد با اين تفاوت كه بعد از قطع فوري مصرف مواد مخدر در طول هفته اول، براي كاهش عوارض و درد هاي بيمار از دارو استفاده مي شود در اين روش زمان بازسازي سيستم هاي توليد مواد شبه افيوني ناديده گرفته مي شود.

اين روش  فرق چنداني با روش سقوط آزاد و عوارض آن ندارد به طور مثال در روش سقوط آزاد شخص از بالاي ساختمان ده طبقه به پايين مي پرد و در روش شبه سقوط آزاد كمي به شخص تخفيف داده مي شود و از يكي دو طبقه پايين تر سقوط مي كند.

ترك اعتياد هروئين به روش سنتي به صورت تدريجي

چهارمين روش ترك هروئين، كاهش تدريجي آن مي باشد كه از زمان قديم تا كنون مرسوم بوده است در روش تدريجي هر روز مقداري از هروئين را كم مي كنند تا به تدريج مصرف مواد به صفر برسد.

به عنوان مثال مقداري از شيره يا ترياك را در ظرف آبي حل كرده و به جاي مواد روزانه چند پيمانه مشخص از شربت ترياك را مي خورند و به جاي مقدار خورده شده آب مي ريزند تا شربت رقيق تر شود بسياري از معتادان براي ترك شان از روش ترك تدريجي استفاده مي كنند و نتيجه مي گيرند.

در ميان روش هاي سنتي ترك تدريجي بيش از ساير روش ها مورد مقبوليت متخصصين بوده و نتيجه بخش مي باشد.

از چه روشي براي ترك اعتياد به هروئين استفاده كنيم؟

به طور كلي روش هاي پيشنهادي براي ترك اعتياد، درمان هاي بلندمدت مي باشد اين روش ها مضرات جسمي و درماني كمتري دارد و باعث مي شود فرد به سمت ترك دائمي هدايت شود به طوري كه در نهايت خود بيمار براي ترك عجله دارد و نسبت به مواد مخدر متنفر مي شود.

در اين شرايط مشورت گرفتن از مشاور روانشناس متخصص اهميت بسياري دارد و در حوزه اعتياد مهم است.

متاسفانه روش هايي مانند كمپ ترك اعتياد وجود دارد كه در بلندمدت نتيجه بخش نمي باشد و فرد نتيجه اي نخواهيد رسيد و گاهي اوقات در برخي از كلينيك ها از روش هاي سم زدايي براي ترك اعتياد استفاده مي كنند  هم چنين روش ترك هروئين در خانه يكي ديگر از راه هاي ترك مي باشد.

توجه داشته باشيد كه اعتياد عوارض رواني بسياري دارد و مانع به شمار مي آيد و به همين دليل ترك آن با چالش هاي بسياري رو به رو خواهد شد، در هر صورت در كنار هر درماني بايد از همراهي خانواده و مشاور استفاده كنيم و با مراجعه كردن به مشاور و مطرح كردن دغدغه هاي خود از پس مسائل و بحران ها برآيد و ديگر با هر اضطراب و استرسي به سمت مصرف مواد مخدر نرود.

منبع : ترك هروئين | بهترين روش هاي ترك اعتياد به هروئين

ترك هروئين | بهترين روش هاي ترك اعتياد به هروئين

 

بهترين روش هاي تترك هروئين چيست و آيا مي توانم رها شم؟

يكي از سخت ترين نوع ترك در ميان مواد مخدر، ترك هروئين مي باشد زماني كه فرد به هروئين اعتياد پيدا مي كند سموم بسياري وارد بدنش مي شود كه به كبد و كليه هاي او آسيب مي رساند، اين دو اندام به دليل اين كه سموم ناشي از مصرف هروئين را دفع مي كنند دچار آسيب شديدي مي شوند.

هم چنين اعتياد به هروئين باعث بالا رفتن چربي  و فشار خون مي شود و عوارض جسماني و رواني بسياري براي فرد مصرف كننده دارد به همين دليل بايد هر چه زودتر درمان آن آغاز شود، براي اين كه در مورد بهترين روش هاي ترك هروئين آگاهي كسب كنيد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

روش هاي ترك اعتياد به هروئين

هروئين از ماده خشخاش توليد مي شود و رنگ آن سفيد يا قهوه اي مي باشد اين ماده اعتيادآوري شديدي دارد و به سرعت در چربي حل شده و به مغز آسيب مي رساند، هم چنين مصرف هروئين عوارض و آسيب هاي جسماني و رواني بسياري دارد و به روش هاي مختلفي مورد استفاده قرار مي گيرد كه عبارت اند از روش تدخيني، تزريقي و از راه بيني.

برخي از مشاغل و امور پزشكي از هروئين به عنوان ماده ضد درد استفاده مي كنند البته توجه داشته باشيد كه خريد و فروش اين ماده غيرقانوني و حكم كيفري دارد، هم چنين اين ماده مي تواند باعث گسترش بيماري هايي مانند HIV يا هپاتيت شود.

تنها كافي است كه يك بار هروئين را مورد استفاده قرار دهيد به خاطر اثرات خوشايندي كه دارد فرد به صورتي غيرارادي تمايل دارد تا دوباره آن را مورد استفاده قرار دهد اين جاست كه وابستگي اتفاق مي افتد و ترك را دشوار مي كند.

چهار روش متداول براي ترك اعتياد به هروئين وجود دارد كه شامل موارد زير مي شود:

  1. روش ترك اعتياد به هروئين با استفاده از دارو
  2. ترك سنتي به روش ناگهاني يا سقوط آزاد
  3. ترك اعتياد به هروئين به صورت نيمه سريع
  4. ترك اعيتاد به هروئين به صورت ترك تدريجي

روش ترك اعتياد به هروئين با استفاده از دارو

مهم ترين دارويي كه براي ترك اعتياد به مواد مخدر از جمله هروئين استفاده مي شود متادون نام دارد كه براي ترك مواد مخدري مانند ترياك و شيره ، مورفين استفاده مي شود، مصرف متادون براي ترك اعتياد به هروئين ارزشمند تر مي باشد.

زيرا طول عمر بيش تري در بدن دارد يعني ديگري نيازي نيست كه براي مخفي كردن نشانه هاي خماري هر چند ساعت دارو يا هروئين استفاده كنيد، به همين خاطر از متادون به عنوان جايگزين استفاده مي شود تا فرد بتواند بدون نياز به مواد مخدر به زندگي خود بپردازد.

يكي از سختي هاي كه ترك اعتياد به هروئين دارد، علائم جسماني آن مي باشد در اين شرايط براي كاهش علائم جسماني ترك هروئين، متادون نقش بسيار مهمي دارد، ترك هروئين به وسيله ي متادون به اين صورت است كه فرد تحت نظر متخصص و درمانگر شروع به مصرف متادون به جاي هروئين مي كند.

در ابتدا دوز دارو به صورت افزايشي مورد استفاده قرار مي گيرد و به مرور زمان مصرف هروئين در مدت زمان شش ماه كاهش مي يابد تا به طور تدريجي فرد اين ماده را كنار بگذارد.

تذكر: از مصرف خودسرانه متادون خودداري كنيد زيرا اين دارو اعتياد آور مي باشد و به جاي اين كه ترك را براي شما آسان تر كنند دردسرهاي جديدتري را ايجاد مي كنند.

ترك هروئين سنتي و ناگهاني، درمان يابويي

ترك هروئين به روش سنتي و يا بستن و زنداني كردن معتاد ( روش سقوط آزاد يا به بيان بهتر يابو درماني، زور درماني، شلاق درماني و طناب درماني) صورت مي گيرد در اين روش فرد مصرف كننده يكباره مصرف مواد را قطع مي كند و از دارو و مواد جايگزيني استفاده نمي كند.

به دليل اين كه فرد به صورت ناگهاني مصرف مواد را قطع مي كند عكس العمل آشكار فرد، يك تا دو هفته طول مي كشد اين دارو بسيار سخت و طاقت فرسا خواهد بود.

ايراد اصلي اين روش اين است كه شوك جسمي و روحي شديدي به فرد وارد مي شود و فشار زيادي به فرد وارد مي شود.

امروزه تقريبا اين روش منسوخ شده زيرا ترك ماده به اين روش صحيح نمي باشد و احتمال بازگشت بسيار زياد است، چون در اين روش وابستگي رواني فرد از بين نمي رود و به ريشه هاي اصلي ابتلا به اعتياد پرداخته نمي شود.

مدت زمان درمان سنتي به روش سقوط آزاد

پاكسازي بدن از هروئين به طور كامل تقريبا دو ماه زمان نياز دارد و بعد از گذراندن سختي هاي دو هفته اول مشكلات زير در بيماران شدت مي يابد:

  • مشكلات بي خوابي
  • افسردگي
  • كم حوصلگي
  • كندذهني
  • فراموشي
  • تنبلي
  • عدم ميل به زندگي

در اين مدت فرد تمايلي به كار كردن ندارد و بازدهي كاري او به شدت كاهش مي يابد.

در زمان ترك به دليل عدم تعادل جسمي و رواني فرد نبايد تصميمات مهم و سرنوشت سازي را بگيرد و در روش سنتي شوك بدي به فرد بيمار وارد مي شود و همين مسئله باعث مي شود تا شخص درگير آسيب هاي رواني زيادي شود.

افرادي كه براي ترك اعتياد هروئين از روش سقوط آزاد استفاده مي كنند به ندرت به مرحله تعادل پايدار مي رسند و به طور معمول دچار عدم تعادل در دراز مدت يا مشكلات عصبي مي شوند، ترك اعتياد به روش سنتي به دو حالت امكان پذير است كه عبارت اند از ترك نيمه سريع و ترك تدريجي.

ترك هروئين به روش سقوط آزاد به صورت ترك نيمه سريع

ترك هروئين به صورت نيمه سريع شبيه سقوط آزاد مي باشد با اين تفاوت كه بعد از قطع فوري مصرف مواد مخدر در طول هفته اول، براي كاهش عوارض و درد هاي بيمار از دارو استفاده مي شود در اين روش زمان بازسازي سيستم هاي توليد مواد شبه افيوني ناديده گرفته مي شود.

اين روش  فرق چنداني با روش سقوط آزاد و عوارض آن ندارد به طور مثال در روش سقوط آزاد شخص از بالاي ساختمان ده طبقه به پايين مي پرد و در روش شبه سقوط آزاد كمي به شخص تخفيف داده مي شود و از يكي دو طبقه پايين تر سقوط مي كند.

ترك اعتياد هروئين به روش سنتي به صورت تدريجي

چهارمين روش ترك هروئين، كاهش تدريجي آن مي باشد كه از زمان قديم تا كنون مرسوم بوده است در روش تدريجي هر روز مقداري از هروئين را كم مي كنند تا به تدريج مصرف مواد به صفر برسد.

به عنوان مثال مقداري از شيره يا ترياك را در ظرف آبي حل كرده و به جاي مواد روزانه چند پيمانه مشخص از شربت ترياك را مي خورند و به جاي مقدار خورده شده آب مي ريزند تا شربت رقيق تر شود بسياري از معتادان براي ترك شان از روش ترك تدريجي استفاده مي كنند و نتيجه مي گيرند.

در ميان روش هاي سنتي ترك تدريجي بيش از ساير روش ها مورد مقبوليت متخصصين بوده و نتيجه بخش مي باشد.

از چه روشي براي ترك اعتياد به هروئين استفاده كنيم؟

به طور كلي روش هاي پيشنهادي براي ترك اعتياد، درمان هاي بلندمدت مي باشد اين روش ها مضرات جسمي و درماني كمتري دارد و باعث مي شود فرد به سمت ترك دائمي هدايت شود به طوري كه در نهايت خود بيمار براي ترك عجله دارد و نسبت به مواد مخدر متنفر مي شود.

در اين شرايط مشورت گرفتن از مشاور روانشناس متخصص اهميت بسياري دارد و در حوزه اعتياد مهم است.

متاسفانه روش هايي مانند كمپ ترك اعتياد وجود دارد كه در بلندمدت نتيجه بخش نمي باشد و فرد نتيجه اي نخواهيد رسيد و گاهي اوقات در برخي از كلينيك ها از روش هاي سم زدايي براي ترك اعتياد استفاده مي كنند  هم چنين روش ترك هروئين در خانه يكي ديگر از راه هاي ترك مي باشد.

توجه داشته باشيد كه اعتياد عوارض رواني بسياري دارد و مانع به شمار مي آيد و به همين دليل ترك آن با چالش هاي بسياري رو به رو خواهد شد، در هر صورت در كنار هر درماني بايد از همراهي خانواده و مشاور استفاده كنيم و با مراجعه كردن به مشاور و مطرح كردن دغدغه هاي خود از پس مسائل و بحران ها برآيد و ديگر با هر اضطراب و استرسي به سمت مصرف مواد مخدر نرود.

منبع : ترك هروئين | بهترين روش هاي ترك اعتياد به هروئين

به اوج لذت رساندن همسر| راهكارهاي تضميني

 

براي اين كه زنان لذت جنسي تجربه كنند و به اوج لذت جنسي برسند بايد بتوانند ارتباط صحيحي با همسرشان داشته باشند، براي مردان بسيار خوشايند مي باشد كه زني كه عاشقش هستند در كنار آن ها حس خوبي داشته و در كنار آن ها خوشحال است با اين وجود بسياري از آن ها نمي دانند كه چطور زنان را به اوج لذت جنسي برسانند.

رابطه جنسي يكي از عوامل تعيين كننده در كيفيت رابطه جنسي زوجين و ماندگاري آن ها مي باشد، افراد مي توانند با مراجعه به مشاوره جنسي با روحيات زنان و آناتومي بدن آشنا شوند تا بتوانند رابطه جنسي لذت بخشي داشته باشند و از رابطه هايشان رضايت داشته باشند در صورتي كه به رضايت همسرتان توجه نداشته باشيد ممكن است در نظر زني كه با او رابطه داريد رفتارهاي جنسي شما خودخواهانه باشد و باعث سرد شدن روابط شما شود .

در اين مقاله به شما آموزش داده مي شود كه چگونه يك زن را به اوج لذت جنسي برسانيد و بتوانيد دنياي او را متحول سازيد در صورتي كه در اين امر موفق نيستيد و مهارتي نداريد مي توانيد از مشاوره جنسي كمك بگيريد تا در اين زمينه راهكارهاي صحيحي را در اختيار شما قرار دهند.

چگونه يك زن را به اوج لذت جنسي برسانيم؟

در ادامه اين مقاله به بررسي راهكارهايي مي پردازيم كه باعث مي شود رابطه جنسي با همسرتان بهبود يابد و او به اوج لذت جنسي برسد.

1. به همسرتان كمك كنيد تا آرام شود

براي اين كه زنان به اوج لذت جنسي برسند ابتدا بايد به زنان احساس آرامش بدهيد و سعي كنيد تمام چيزهايي كه براي او لذت بخش است را انجام دهيد و اضطراب و استرس اوليه او را كاهش دهيد، زنان زماني كه دچار استرس مي شوند ميل جنسي آن ها به طرز عجيبي كاهش مي يابند در اين شرايط از رابطه جنسي لذت نمي برند و انجام دادن رابطه جنسي براي آن ها سخت شده و سعي مي كنند از آن دوري كنند.

به اوج لذت رساندن همسر

2. براي به اوج لذت رساندن زنان وقت بگذاريد

قبل از اين كه رابطه جنسي برقرار كنيد بايد زماني را صرف معاشقه كنيد تا بتوانيد براي رابطه جنسي آماده شويد، عشق بازي با همسر از اهميت بسياري برخوردار است و براي يك زن امر بسيار مهمي مي باشد و معاشقه باعث مي شود تا رابطه جنسي براي هر دو نفر جذابيت داشته باشد و  لذت جنسي افزايش يابد.

قبل از اين كه رابطه جنسي برقرار كنيد با همسرتان با شيطنت صحبت كنيد ولي توجه داشته باشيد كه در اين خصوص زياده روي نكنيد و در مورد مسائل مختلف جنسي با همسرتان صحبت كنيد و نظرش را بپرسيد هم چنين به پاسخ ها و عكس العمل هاي همسرتان توجه داشته باشيد و علايق جنسي او را به راحتي كشف كنيد.

3. براي به اوج لذت رساندن زنان آناتومي بدن او را بشناسيد

يكي از مشكلاتي كه بسياري از زوجين با آن رو به رو مي شوند نارضايتي جنسي مي باشد و دليل اين نارضايتي جنسي به خاطر عدم اطلاع و آگاهي مردان از آناتومي بدن زنان و نحوه ارضا كردن آن ها مي باشد، مردان بايد با نقاط حساس بدن زنان آشنا شوند تا بتوانند شريك جنسي شان را به لذت جنسي برسانند.

 البته طبيعي است كه زنان از تحريك واژن لذت ببرند ولي توجه داشته باشيد كه در زنان اين امر بسيار پيچيده است و لزوم آن آشنايي با آناتومي بدن زنان مي باشد.

4. در رابطه جنسي خود تنوع داشته باشيد

در واژن زنان چندين پايانه عصبي وجود دارد و تنوع در حركات شما باعث مي شود تا زنان در زمان دخول لذت بيشتري را تجربه كنند، در اين هنگام سعي كنيد كه از ريتم، فشار و زواياي مختلف استفاده كنيد تا همسرتان بهترين واكنش را نشان دهد و لذت را تجربه كند، اين حالت براي زنان متفاوت مي باشد به همين دليل شما بايد در رابطه جنسي تنوع داشته باشيد كه حالت ايده آل همسرتان را پيدا كنيد و پوزيشن هاي جنسي متفاوتي را امتحان كنيد.

اين تنوع باعث مي شود هردوي شما نسبت به رابطه جنسي هيجان بيش تري داشته باشيد و بيش تر براي آن برنامه ريزي كنيد.

5. براي به اوج لذت رساندن زنان رابطه جنسي دهاني را امتحان كنيد

رابطه جنسي دهاني از مواردي است كه بسياري از مردان دوست دارند بر روي آن ها انجام شود و خودشان تمايل زيادي به انجام رابطه جنسي دهاني ندارند، البته در رابطه جنسي دهاني زنان هم مانند مردان لذت مي برند، در صورتي كه مي خواهيد رابطه جنسي بهتري با همسرتان داشته باشيد و پوزيشن هاي مختلفي را تجربه كنيد بايد با همسرتان رابطه جنسي دهاني برقرار كنيد.

مي توانيد در اين خصوص از همسرتان بپرسيد كه شما را در اين خصوص راهنمايي كند كه چطور رابطه جنسي دهاني را انجام دهيد تا لذت بيشتري را تجربه كنيد. از تحريك قسمت هاي ديگر واژن غافل نشويد و هم چنين سعي كنيد كه بفهميد دقيقا با تحريك كدام نقاط همسرتان لذت بيشتري از رابطه جنسي مي بريد و كدام نقاط باعث مي شود رابطه دهاني جذابي داشته باشيد.

6. فانتزي هاي او را كشف كنيد

زنان براي رابطه جنسي فانتزي هاي جنسي خاصي دارند و تا زماني كه مطمئن نشوند كه مي خواهند ارضا را تجربه كنند فانتزي هايشان را بيان نمي كنند در اين حالت شما بايد شرايط را به گونه اي برقرار كنيد كه همسرتان به راحتي بتواند خواسته هايش را بيان كند و به طور واضح و آشكار علايق جنسي اش را با شما در ميان بگذارد.

 در صورتي كه ارتباط صحيحي با همسر داشته باشيد خواهيد توانست روابط جنسي لذت بخشي را تجربه كنيد، بدون ارتباط صحيح ممكن است بيان خواسته هاي فانتزي براي همسرتان دشوار باشد به همين دليل سعي كنيد فانتزي هاي همسرتان را برآورده سازيد.

7. در رابطه جنسي جايتان را با يكديگر عوض كنيد

براي اين كه زنان در رابطه جنسي به اوج لذت برسند گاهي اوقات در رابطه بهتر است جاي خود را عوض كنند مثلا برخي از زنان دوست دارند كه تسليم شوند و برخي ترجيح مي دهند در زمان برقراري رابطه جنسي همه چيز را در دست بگيرند توجه به علايق بسيار مهم است و اين علايق در زنان متفاوت مي باشد و هيچ كس نمي تواند به شما بگويد كه همسرتان از نوع كدام حالت مي باشد. 

براي اين كه متوجه شويد كه همسرتان كدام حالت را دوست دارد بايد به او فرصت دهيد و كنترل رابطه جنسي را به او واگذار كنيد تا با علايق جنسي او آشنا شويد. در صورتي كه در رابطه جنسي تان تنوع داشته باشيد و روابط جنسي را به همسرتان واگذار كنيد با علايق جنسي همسرتان بيشتر آشنا خواهيد شد.

منبع : به اوج لذت رساندن همسر| راهكارهاي تضميني

قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟

 

قطع ناگهاني رابطه عاطفي چه دليلي دارد؟

قطع و تمام كردن رابطه عاطفي اين روزها خيلي زياد اتفاق مي افتد و يكدفعه طرف شما غيب مي شود و ديگر هيچ رد و نشاني از خودش به جا نمي گذارد، در صورتي كه اين ترك ناگهاني رابطه عاطفي به وجود آيد چطور بايد برخورد كرد؟

حتما شنيده ايد كه دو نفر رابطه اي را شروع مي كنند و بعد از مدتي يكي از آن ها به طور ناگهاني يارش را ترك مي كند البته توجه داشته باشيد كه منظور از رفتن، جدايي موقت بر حسب توافق نمي باشد.

بلكه بدين معني است كه يكي از طرفين به طور ناگهاني و يكدفعه رابطه را تمام مي كند در صورتي كه كه با اين مشكل رو به رو شده ايد بهتر است سردرگم نشود و سعي كنيد آرامش خودتان را حفظ كنيد و هم چنين آگاهي خودتان را در مورد قطع ناگهاني رابطه افزايش دهيد. در اين صورت راحت تر خواهيد توانست با اين اتفاق كنار بياييد.

سوالات خود در زمينه هاي زير را به صورت رايگان در انتهاي مطلب بيان كنيد:

  • وقتي مردي بخواهد رابطه را تمام كند
  • دليل تغيير رفتار ناگهاني زنان
  • چرا پسران عشقشان را ترك ميكنند
  • دلايل مردان براي ترك رابطه
  • علت ترك ناگهاني رابطه
  • فرق قطع رابطه با پايان رابطه
  • وقتي مردي شما را ترك ميكند
  • مشكلات رابطه عاطفي

قطع ناگهاني رابطه عاطفي: واقعا چرا؟

دليل قطع رابطه ناگهاني و دانستن اين كه چطور بايد يك رابطه را به پايان برسانيم يك نوع مهارتي است كه بايد كسب كرد و از بلوغ فكري نشات مي گيرد و توجه داشته باشيد كه قطع ناگهاني رابطه دلايل مختلفي دارد و زماني كه فرد ترك شده نسبت به اين موضوع آگاهي و اطلاعات نسبي داشته باشد بهتر مي تواند با اين موضوع كنار بيايد.

در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و دلايل قطع ناگهاني رابطه را در بيان مي كنيم و هم چنين اصولا چه افرادي با چه ويژگي هايي دست به اين كار مي زنند را مورد بررسي قرار مي دهيم.

  1. مي خواهند جدا شوند اما شهامت ندارند

در بسياري از اوقات فرد به دلايل مختلف نمي تواند با شريك عاطفي اش رو به رو شود و درباره جدايي با او صحبت كند و حرف دلش را بزند و او شهامت برخورد مستقيم و صحبت كردن از ترك رابطه را ندارد اين وضعيت به وجود آمده دلايل متفاوتي مي تواند داشته باشد.

به عنوان مثال گاهي اوقات فرد به اين نتيجه مي رسد كه بايد از شريك عاطفي اش جدا شود اما از به وجود آمدن تنش هاي عاطفي مي ترسد و به خاطر دوري از تنش هاي فكري و عاطفي به طور ناگهاني غيب مي شود و يا رابطه را خيلي قاطعانه تمام مي كند، اگر چه اين اتفاق تلخ مي باشد اما به شما درس  مي دهد كه چه رابطه هايي را بايد ادامه دهيد.

  1. براي شريك عاطفي خود ارزش قائل نيستيد

گاهي اوقات افراد براي شريك عاطفي شان هيچ ارزش و احترامي قائل نيستند اين افراد هر وقت كه تمايل داشته باشند مي توانند به راحتي رابطه عاطفي شان را پايان دهند.

به طور كلي آن چيزي كه جدايي را سخت مي كند، اهميت و ارزشي است كه دو طرف رابطه براي يكديگر قائل هستند در صورتي كه يكي از آن ها براي طرف مقابلش هيچ ارزش و احترامي قائل نباشد به راحتي مي تواند طرف مقابلش را ناديده بگيرد و ديگر به او توجه نكند و پيدايش نشود اين افراد هر زمان كه تمايل داشته باشند به طور ناگهاني رابطه شان را قطع مي كنند.

  1. افرادي كه در رابطه سردرگم هستند

تصميم گيري در مورد قطعي يا دائمي بودن رابطه بسيار مهم مي باشد و بخشي از سرنوشت فرد را تعيين و مشخص مي كند به همين دليل بسياري از افراد نمي تواند در مورد رابطه تصميم گيري درستي داشته باشند و در ميان رابطه عاطفي، سردرگم مي شوند.

به نظر مي رسد قطع رابطه عاطفي براي اين افراد به دليل عدم تعلق خاطر زياد به طرف مقابل زياد سخت نمي باشد، افرادي كه اين ويژگي ها را دارند براي اين كه از سردرگمي ها رها شوند به طور ناگهاني رابطه عاطفي شان را قطع مي كنند.

منبع : قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟

آيا پس‌ از خيانت همسر مي‌توان به او اعتماد كرد؟

 

متأسفانه در جامعه امروزي، خيانت در موضوعات مختلف پيش مي‌آيد و موجب از بين رفتن اعتماد ميان زوجين مي‌شود البته برخي زوجين تمايل دارند پس از طلاق نيز رابطه را به‌ همين شكل حفظ كنند اما نمي‌دانند كه ترميم اعتماد پس از خيانت چگونه است. مراجعه به يك زوج درمانگر و مشاور روحي، مي‌تواند تا حدود زيادي شما را در اين‌ مورد ياري كند. 

نشانه‌هاي خيانت

خيانت تنها درباره مسائل جنسي رخ نمي‌دهد و ممكن است شامل موضوعات ديگري نيز باشد، مثلاً وقتي شما رازها و حقيقت‌هاي مهم و حائز اهميت زندگي خود را از ديد همسرتان پنهان مي‌كنيد و يا رفتاري داريد كمي اعتماد ميان شما را خدشه‌دار مي‌كند نيز نوعي خيانت محسوب مي‌شود كسي كه به همسر خود خيانت كرده بايد تمام تلاش خود را براي بهبود روابط عاطفي‌شان بكند و لازمه اين قضيه داشتن اعتقاد داشتن صداقت و حسن‌ نيت است. 

وقتي شخص خيانت را تجربه مي‌كند به‌ طور طبيعي سخت مي‌تواند به همسر خود اعتماد كند و ممكن است دائماً تجربه تلخ گذشته را با خود مرور كند وقتي حسن‌ نيت شما به او ثابت شود و به همسر خود نشان دهيد واقعاً آدم بهتري شده‌ايد فرايند اعتماد كردن خيلي راحت‌تر خواهد شد. 

علت بروز خيانت

خيانت معمولاً به دلايل مختلفي بروز مي‌دهد اما به هر دليلي باشد توجيه اخلاقي ندارد از دست دادن موقعيت اجتماعي، اعتياد به الكل و مواد مخدر و يا حتي نازايي مي‌تواند جرقه خيانت را به وجود بياورد. اگر در زندگي زناشويي خود مشكلي داريد توصيه مي‌كنيم حتما به مشاور خانواده مراجعه كنيد و قدمي براي حل مشكل خود برداريد. 

راهكارهاي عملي جلب اعتماد همسر بعد از خيانت

اين‌طور مثال مي‌زنيم كه شما به همسر خود به هر دليلي خيانت كرده‌ايد اما در حال حاضر از كار خود به ‌شدت پشيمان هستيد و از او مي‌خواهيد شما را ببخشد، اما همسر شما نمي‌تواند به‌راحتي گذشته را فراموش كنند و مي‌ترسد دوباره به او خيانت كنيد. وظيفه شما در اين‌جا اين است كه تمام انرژي خود را صرف كنيد تا دوباره اعتماد او را به دست بياوريد. در ادامه راهكارهايي دراين‌باره به شما پيشنهاد مي‌دهيم كه با استفاده از آن‌ها بتوانيد اعتماد همسر خود را جلب كنيد.

مراجعه به روان‌شناس در اين زمينه به شما كمك شاياني خواهد كرد 

در گفتار و به‌ خصوص رفتار خود صادق باشيد

در اين‌مورد لازم است همسرتان را در جريان هر كاري كه انجام مي‌دهيد بگذاريد. نبايد گلچيني از كارهايتان را به همسرتان اطلاع دهيد، چون ممكن است همسر شما در جريان كارهاي پنهاني شما قرار بگيرد و جلب اعتماد غيرممكن شود. وقتي وسوسه مي‌شوي رفتار مشكوكي را انجام دهيد با يك روان‌شناس و مشاور مشورت كنيد تا به وسيله راهكارهاي تجويزشده اين افكار را از ذهن خود دور كنيد و به زندگي طبيعي خود باز گرديد. اگر از اين افكار پيشگيري نكنيد ممكن است دوباره در دام خيانت گرفتار شويد.

بايد در همه ابعاد زندگي خود شفافيت و صداقت داشته باشيد، چون شرايط متفاوتي داريد و لازم است همسر خود را درك كنيد و به او حق دهيد تا بتواند به‌ راحتي به شما اعتماد كند.

نگفتن حقيقت نام ديگر دروغ‌گويي است

صداقت داشتم فقط به اين معني نيست كه حقيقت را بگوييد بلكه به اين معنا نيز هست كه علاوه‌ بر گفتن حقيقت چيزي را نيز از همسرتان پنهان نكنيد و او را در جريان جزئيات زندگي خود قرار دهيد. گلچين كردن مطالب نيز مي‌تواند نوعي خيانت محسوب شود چون ممكن است همسر شما بعداً موضوعات پنهان‌شده را بفهمد و سخت بتواند به شما اعتماد كند. 

ايا با زني كه خيانت كرده ميشود زندگي كرد

نبايد همسر خود را ناديده بگيريد

فقط صادق بودن براي جلب اعتماد همسر كافي نيست و لازم است در اين مسير به همسرتان به‌ اندازه كافي توجه كنيد چراكه در اين موقعيت حساس، بسيار ناراحت است و به توجه شما بيش‌ از هر زمان ديگه‌ اي احتياج دارد يكي ديگر از راه‌هاي جلب اعتماد همسر توجه به او در همه مواقع است پس سعي كنيد او را ناديده نگيريد سعي كنيد علاقه خود را به همسرتان ابراز كنيد زيرا هر فردي احتياج دارد علاقه زباني همسر خود را نيز بشنود. 

نبايد خودتان را ناديده بگيريد

علاوه‌ بر همسرتان لازم است به خودتان هم توجه داشته باشيد و درصدد رفع نيازهاي خود برآييد، وقتي نسبت ب رفع نيازهاي خود تلاش مي‌كنيد براي رفع نيازهاي همسر خود نيز اعتمادبه‌نفس و انگيزه پيدا مي‌كنيد همسر شما نيز از حس مسئوليت‌پذيري شما خوشحال مي‌شود. 

صبور باشيد| روانشناسي بعد از خيانت

براي برطرف كردن عوارض خيانت حتما بايد صبور و بردبار باشيد چون ممكن است اين فرايند ماه‌ها طول بكشد. بسياري از همسرهاي خيانت‌كار، توقع دارند پس‌ از ابراز پشيماني سريعاً توسط همسر خود بخشيده شوند و به زندگي عادي برگردند، در صورتي‌ كه اين پروسه زمان بسيار زيادي را مي‌طلبد. 

در كل شفاف‌سازي يكي از مهم‌ترين اصول ترميم رابطه پس‌ از خيانت است، شخصي كه خيانت مي‌كند بايد در همه زمينه‌ها شفاف و صادق باشد.

علائم پشيماني پس‌از خيانت

در اين قسمت اين سوال پيش مي‌آيد كه از كجا بايد متوجه پشيماني همسر خود از خيانت شويم. به‌ طور كلي فردي كه از عمل خيانت خود پشيمان مي‌شود رابطه‌اش را با نفر سوم رابطه به كل قطع مي‌كند و اين قضيه را به‌ صورت شفاف اعلام مي‌كند. كسي كه از كرده خود پشيمان است تمام تلاش خود را مي‌كنند تا اعتماد شماره دوباره جلب كند و با شما صادق باشد و سعي مي‌كند هميشه شما را خوشحال و راضي نگه دارد و خود را مسئول برطرف كردن نيازهاي شما مي‌داند. اگر از پشيماني همسر خود نسبت ب خيانت اطمينان كافي نداريد بهتر است از يك زوج درمانگر كمك بگيريد.

چهار روش براي اين‌ كه بفهميد پس‌ از خيانت مي‌توانيد دوباره اعتماد كنيد يا خير. 

بازسازي رابطه بعد از خيانت

بياييد روراست باشيم

در اين‌ بين هيچ ضمانتي وجود ندارد.

يعني ضمانتي وجود ندارد كه همسر شما دوباره به شما خيانت كند و در مقابل ضمانتي هم وجود ندارد كه به شما خيانت نكند و هم چنين ضمانتي وجود ندارد كه صددرصد با هم بمانيد و ضمانتي نيست كه از هم جدا شويد، همه اين مسائل به خودتان بستگي دارد به شما دونفر پس پيش‌بيني غيرممكن است. 

مثلاً وقتي عاشق همسر خود شديد و زندگي عاشقانه خود را آغاز كرديد، هيچ‌وقت فكرش هم نمي‌كرديد كه بخواهيد به عشق و صداقت شما خيانت شود و يا دست‌كم احتمال كمي مي‌داديد 

اما او به من خيانت كرد

در هر صورت اين اتفاق افتاده اگر قصد داريد دوباره رابطه‌تان را بسازيد و اعتماد ميانتان را از نو بسازيد بهتر است يكديگر را درك كنيد. ممكن است دوباره اين فكر به ذهن شما بيايد كه نكند دوباره به من خيانت كند، نكند دوباره به من دروغ بگويد.

در اين راه كمي گيج خواهيد شد

تمايل نداريد ديگر دروغ بشنويد و دوباره از خيانت زخم بخوريد اما مي‌دانيد كه بايد در اين راه محتاطانه عمل كنيد، اين احتياط كردن امكان دارد كه شما را از رفتن به سوي بازسازي و التيام رابطه و نجات رابطه‌تان بازدارد انگار درحالي‌كه يك قدم‌ رو به جلو برمي‌داري چند قدم به عقب پس روي مي‌كنيد، اما متأسفانه راه قطعي و قابل‌ اعتمادي وجود ندارد كه بفهميد همسرتان واقعاً به شما راست مي‌گويد يا دوباره قصد خيانت دارد. 

راه قطعي وجود ندارد

بايد در اين مسير كاملاً آگاه و هوشيار باشيد و احتياط‌هاي بي‌جايي كه موجب عقب ماندن شما مي‌شود را رها كنيد، ارزيابي و تحليل نشانه‌هاي همسرتان به شما كمك مي‌كند تا بهترين تصميمات را اتخاذ كنيد.

اگر تمايل داريد متوجه شويد مي‌توانيد دوباره اعتماد كنيد يا نه اين چهار نشانه را به ياد داشته باشيد

راه گفت‌وگو بين شما باز است

شما مي‌توانيد به‌ راحتي بفهميد كه راه گفتگو بين همسرتان و شما باز است يا بسته، گاهي اوقات تا شروع به صحبت مي‌كنيد تنها با يكديگر مخالفت و لجبازي مي‌كنيد، در اين‌ چنين موقعيت‌هايي مي‌گوييم راه گفت‌وگو بين شما بسته است، اما هنگامي‌كه زن و مرد در كنجي پر آرامش با همديگر شروع به گپ و گفت مي‌كنند و براي صحبت‌هاي همديگر سراپا گوش هستند مشخص مي‌شود راه ارتباطي ميان اين زوج باز است و پنهان‌كاري و فريبي در كار نيست. 

دلجويي بعد از خيانت: شفافيت و صداقت بين شما حكم‌ فرماست

شفافيت يعني فرد خيانت‌كار خود، اطلاعات و وسايل مربوط به خود را كاملاً در اختيار همسر قرار مي‌دهد تا موضع پنهاني بين آن‌ها وجود نداشته باشد. البته خود فرد خيانت‌كار بايد موافق اين كار باشد و اگر اين شفافيت با زور و اجبار صورت گيرد موجب دوري بيش‌ از پيش آن‌ها مي‌شود. اگر همسر خيانت‌كار شما موافق اين شفافيت نيز از او بخواهيد دليل قانع‌كننده براي اين امتناع بياورد شايد با صحبت در اين مسئله مشكل هم حل شود. 

اين‌طور به‌ نظر مي‌رسد كه هر دوي شما در يك تيم هستيد

فهميدن اين مسئله كه شما و همسرتان در يك تيم هستيد يا در دو تيم مستقل بسيار ساده است اين مسئله هم تقريباً شبيه راه گفتگوي بسته و باز است اگر هر دوي شما در يك تيم باشيد براي ايده و نظرات همديگر ارزش قائل مي‌شويد و به‌ راحتي از كنار آن‌ها گذر نمي‌كنيد سعي مي‌كنيد از همديگر چيزهاي جديد ياد بگيريد و هر كدام خود را نسبت‌ به ديگري برتر نمي‌دانيد نسبت ب تفاوت‌هاي نظر همديگر احترام مي‌گذاريد و نظر خود را بر ديگري تحميل نمي‌كنيد اگر در دو تيم مجزا باشيد برعكس همه اتفاقاتي كه در بالا ذكر شد در رابطه شما مي‌افتد 

نشانه‌هاي پيشرفت در زندگي شما كاملاً مشهود است

باز بودن گفتگو وجود شفافيت و يار هم بودند در يك تيم همگي از نشانه‌هاي پيشرفت در رابطه‌ي شما است اما ممكن است زوجين متوجه اين تغييرات و پيشرفت‌ها نشوند اگر دوست داريد ببينيد مي‌توانيد دوباره به همسرتان خيانت كنيد يا نه بايد مطمئن شويد در حال در حال زندگي مي‌كنيد يا در گذشته البته انكار حس خيانت همسرتان كار درست نيست اما نشخوار فكري افكار گذشته نيز به شما كمك نخواهد كرد

اگر حس مي‌كنيد در گذشته غرق‌شده يك‌نفس عميق بكشيد و با خود منطقي صحبت كنيد از خودتان بپرسيد آيا هم‌ زدن اتفاقات ناگوار گذشته دردي از شما دوا مي‌كند؟

وقتي دائماً به فكر زمان حال باشيد در نتيجه تغييرات مثبت رابطه‌تان را مي‌بينيد و نسبت به ادامه اين تغيير خوشحال و با انگيزه‌ تر مي‌شويد البته خيانت مي‌تواند اعتماد را از بين ببرد شما بايد نشانه‌ها را به ياد بسپاريد و اين‌ها فقط چند نمونه بودن و تنوع زيادي دارند با استفاده از اين نشان‌ها مي‌فهميد كه مي‌توانيد دوباره به همسر خود اعتماد كنيد يا خير.

منبع : آيا پس‌ از خيانت همسر مي‌توان به او اعتماد كرد؟

ژنوفوبيا (ترس از زنان) چيست؟

 

ژنوفوبيا (ترس از زنان) چيست؟

ترس از زنان نوعي از فوبياهاي خاص است كه فرد مبتلا به آن، با ديدن و نزديك شدن به يك زن به شدت مضطرب مي شود و مي ترسد. فوبياهاي خاص از اين قبيل غير منطقي به نظر مي آيند زيرا محركي كه نسبت به آن فوبيا دارند خطري ندارد و اين خطر فقط به علل دروني و ذهني در خود فرد انجام مي پذيرد.

البته بايد در نظر داشته باشيد كه ژنوفوبيا با مردسالاري و زن ستيزي كاملا متفاوت است. ژنوفوبيا  اضطراب و ترس از ديدن و نزديك شدن زنان است.

ولي مرد سالاري و زن ستيزي حاصل فرهنگي فقير و بي منطق است كه در آن حقوق زنان را به رسميت نمي شناسند و نسبت به آن خشمگين هستند.

علل محركها و ريسك فاكتورهاي ژنوفوبيا

ژنوفوبيا نيز مانند ديگر فوبياهاي خاص هنوز علت يابي نشده اند اما عوامل محيطي و ژنتيكي در ايجاد آن بسيار پررنگ و تاثيرگذار هستند.

عوامل محيطي و تجارب تلخ گذشته نسبت به زنان ممكن است اين فوبيا را در فرد بيدار كند. به عنوان مثال افرادي كه در گذشته نسبت به زني تعرض جنسي، رواني و كلامي داشته اند ممكن است در آينده نسبت به آنها حس استرس و اضطراب داشته باشند.

البته ريسك فاكتورهايي نيز وجود دارند كه قادرند احتمال ابتلا به ژنوفوبيا را افزايش دهند عواملي از قبيل:

سن: به طور معمول كودكان نسبت به بزرگسالان بيشتر در معرض ابتلا به فوبياهاي خاص هستند.

ژنتيك: افرادي كه خويشاوندان مبتلا به اختلالات اضطرابي دارند از نظر ژنتيكي بيشتر مستعد ابتلا به ژنوفوبيا هستند.

مزاج: معمولا افرادي كه بدبين و حساس هستند بيش تر از ساير افراد شانس ابتلا به فوبياهاي خاص را دارند.

علائم ژنوفوبيا

  • ترس و اضطراب شديد به هنگام قرار گرفتن در كنار يك زن و يا حتي فكر كردن به آن ها
  • پرهيز از موقعيت هاي اجتماعي به دليل پيشگيري از تعامل اجتماعي با زن ها
  • حملات پانيك حين ژنوفوبيا
  • تعريق شديد
  • درد در قفسه سينه
  • حالت تهوع و يا احساس درد در معده
  • مشكلات تنفسي
  • احساس ضعف و سرگيجه
  • تپش قلب

اين علائم ممكن است به قدري شديد باشد كه فرد از بسياري از موقعيت هاي اجتماعي و حتي فعاليت هاي روزمره مانند ادامه تحصيل و رفتن به محل كار امتناع كند. اين علائم معمولا در حدود سنين ۱۰ سالگي ظاهر مي شوند اما اگر ريشه يابي و درمان نشوند ممكن است تا بزرگسالي ادامه داشته باشند.

تشخيص ژنوفوبيا

ترس نسبت به زنان ممكن است به دلايل مختلفي باشد. البته متاسفانه ژنوفوبيا در كتاب dsm_5 ذكر نشده و به عنوان يك بيماري به رسميت شناخته نمي شود. علائم آن با فوبياهاي خاص بسيار شباهت دارد:

  • پاسخ فوري به اضطراب به محض ديدن يك زن
  • ترس بي دليل نسبت به يك زن
  • ناراحتي شديد حين مواجه شدن با يك زن

براي تشخيص بيماري به عنوان يك بيماري حاد لازم است علائم حداقل ۶ ماه بصورت مداوم وجود داشته باشد

منبع : ژنوفوبيا (ترس از زنان) چيست؟