آرشیو دی ماه 1400

ازدواج,خانواده ,سرگرمي

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

برگشت بعد از طلاق | رعايت نكاتي براي آشتي و بازگشت بعد از طلاق

 

برگشت بعد از طلاق، رعايت نكاتي براي آشتي و بازگشت بعد از طلاق

افرادي كه به مرحله طلاق مي رسند، معمولا به ندرت اتفاق مي افتد تا دوباره به زندگي شان برگردند زيرا افراد در اين دوران به يكديگر زخم هاي بسياري مي زنند كه به زودي خوب نخواهد شد، آن ها بعد از جدايي با فرد ديگري ازدواج مي كنند و يا ترجيح مي دهند مدت طولاني به تنهايي زندگي كنند.

گاهي اوقات ترجيح مي دهند به زندگي قبلي شان برگردند و با فردي كه طلاق گرفته اند ازدواج كنند، در صورتي كه شما جز اين افراد هستيد در ادامه اين مقاله چند نكته ارزشمند را بيان مي كنيم كه در اين زمينه مي تواند براي شما مفيد باشد.

هم چنين در اين شرايط مي توانيد با مشاوران روانشناس و متخصصين امور طلاق مشورت كرده تا بهترين راهكارها را در اختيار شما قرار دهند و براي اين كه اطلاعات بيش تري كسب كنيد مي توانيد از مشاوره طلاق كمك بگيريد.

برگشت بعد از طلاق

برگشت بعد از طلاق به زمان زيادي نياز دارد و همان ابتدا نبايد انتظار داشته باشيد كه بلافاصله بعد از طلاق دوباره همسرتان شما را بپذيرد.

در صورتي كه موضوع جدي باعث تصميم براي طلاق و جدايي شما از همسرتان شده است، براي التيام اين زخم بايد اقداماتي را انجام دهيد، در صورتي كه در اين مسير مي خواهيد عملكرد مناسبي داشته باشيد اين مقاله را تا انتها مورد بررسي قرار دهيد تا اطلاعات شما در اين زمينه افزايش يابد.

  1. در نظر بگيريد كه چرا در وهله اول طلاق گرفتيد

در زمان طلاق ممكن است با يكديگر آشتي كنيد و در وهله اول بايد به اين نكته توجه كنيد كه امكان دارد دوباره كارتان به طلاق بكشد يا خير. به علت اصلي و عوامل طلاق خود فكر كنيد.

در اين شرايط شما بايد ريشه مشكلات روابط زناشويي را به خوبي مورد بررسي قرار دهيد و فكر كنيد آيا اين مسئله مي تواند دوباره براي شما مشكلاتي را ايجاد كند يا خير؟

به طور مثال ممكن است جدايي شما به خاطر بي اعتمادي به همسرتان باشد به اين موضوع توجه داشته باشيد اگر همسرتان به شما قول دهد كه ديگر اين اتفاق نخواهد افتاد و در اين شرايط شما احساس كرديد كه نمي شود روي حرف او حساب كرد و به او اعتماد كرد، آشتي كردن گزينه ي خوبي براي شما نمي باشد.

شما بايد آشتي كردن را براي موقعي بگذاريد كه اختلافات شما حل شده است، آشتي را آهسته انجام دهيد تا ببينيد در مورد آينده به نتيجه مي رسيد و مي توانيد زندگي خوبي در كنار يكديگر داشته باشيد و يا گذشته به سادگي براي شما تكرار خواهد شد.

  1. برگشت بعد از طلاق، بپرسيد كه آيا چيزي تغيير كرده است يا خير

زماني كه بعد از طلاق به آشتي فكر مي كنيد بايد هدفتان به سمت يك رابطه كاملا جديد باشد و نبايد رابطه قبل از طلاق را بازگرداني كنيد و راهكارهايي براي مسائلي پيدا كنيد كه براي اولين بار منجر به طلاق گرفتن و جدايي شما شده است.

به احتمال زياد در زمان بين طلاق و اكنون، شما و همسرتان تغيير كرده ايد و در صورتي كه همسرتان مي گويد كه تغيير كرده است به او زمان بدهيد و از او بخواهيد كه تغييرات خود را اثبات كند.

  1. شكايت هاي قديمي را مطرح نكنيد

در صورتي كه به دنبال آشتي و برگشت به سمت همسرتان هستيد سعي كنيد در مورد شكايت هاي قديمي هيچ مسئله اي را مطرح نكنيد و اگر در مورد اختلافات گذشته خود بحث كنيد، جنگ و جدال در ميان شما بيشتر مي شود.

و اگر تمايل داشتيد كه مشكلات و مسائل گذشته را مطرح كنيد بايد از مشاوره حرفه اي كمك بگيريد و در حضور او به حل مشكلات خود بپردازيد تا صحبت هاي شما به دعوا كشيده نشود.

  1. برگشت بعد از طلاق، رفتاري مانند غريبه ها

براي آشتي كردن و برگشت بعد از طلاق سعي كنيد رابطه جديدي را براي خود ايجاد كنيد و بايد پايه هاي آن را از اول بچينيد و در تمام مدتي كه مي خواهيد توجه همسر سابق تان را جلب كنيد بايد با نهايت احترام، وقار، ملاحظه و تفكر اين كار را انجام دهيد.

مثل اين كه دو تا غريبه با يكديگر آشنا شده اند و تازه مي خواهند با يكديگر ارتباط برقرار كنند تا يكديگر را بهتر بشناسند.

  1. مشاوره ازدواج را دريافت كنيد

ازدواج اولتان با شكست رو به رو شد و ممكن است هنوز علت شكست و جدايي خود را كشف نكرده باشيد به همين دليل در صورتي كه مي خواهيد با همسر قبلي تان ازدواج كنيد بايد از مشاوره تخصصي كمك بگيريد تا آموزش هاي لازم را به شما بدهد و به همراه همسرتان روش هاي جديدي را براي تعامل با يكديگر در نظر بگيريد.

اين روش ها را به خوبي ياد بگيريد تا بتوانيد با همسر سابق تان رابطه خوبي برقرار كنيد، در اين خصوص كمك گرفتن از مشاور تاثير بسيار زيادي دارد.

  1. برگشت بعد از طلاق، شوخ طبعي در حين بحث

در صورتي كه توانستيد با همسر سابق تان ازدواج كنيد بايد حواست تان به جروبحث هاي قديمي باشد زيرا ممكن است هر لحظه خود را نشان دهد.

در اين شرايط بايد راه شوخ طبعي را در پيش بگيريد و اجازه ندهيد تا اختلافي در ميان شما به وجود آيد و اگر فرزنداني داريد حتما از هر گونه دعوا و اختلاف خودداري كنيد زيرا طلاق مجدد و جروبحث هاي زياد، آسيب هاي شديد و بسياري به فرزندان وارد مي كند.

  1. عدم تغيير طرف مقابل

اگر دليل طلاق شما با همسرتان به خاطر تفاوت در رفتارها و سلايق بوده است اگر صد هزار بار ديگر هم ازدواج كنيد، طلاق خواهيد گرفت.

زيرا شما نمي توانيد ديگران را تغيير دهيد و آن شخصي كه بايد تغيير كند خود شما مي باشيد و توجه داشته باشيد كه انسان ها با يكديگر متفاوت هستند و رفتارهاي آن ها نمي تواند شبيه شما يا شخص ديگري باشد و در صورتي كه با همسر سابق تان ازدواج كرده ايد او را همانگونه كه هست با تمام تفاوت هايش بايد بپذيريد و سعي نكنيد كه او را تغيير دهيد زيرا اين كار غيرممكن است.

  1. تعهد داشته باشيد كه اين ازدواج، ازدواج آخر شما خواهد بود

تعهد يك ستون اساسي است كه باعث تثبيت روابط مي شود، زماني كه ازدواج مي كنيد بايد روي مزاياي اين شخص تمركز كنيد و به اشكالاتي كه در او وجود دارد خورده نگيريد و توجه داشته باشيد كه هر رابطه مزايا و اشكالاتي دارد.

شما بايد روزانه به خودتان يادآوري كنيد كه چقدر خوشبخت هستيد كه توانسته ايد دوباره دل همسرتان را به دست آوريد و با او باشيد، در اين موقعيت با خودتان عهد ببنديد كه هرگز از كلمه “طلاق” استفاده نكنيد.

  1. ماه عسل مناسبي را ترتيب دهيد

اگر توانستيد با همسر سابق تان ازدواج كنيد يك ماه عسل ترتيب دهيد و با او به سفر برويد و خاطره خوشي را  با يكديگر بسازيد، اين كار به طرف مقابل تان يك حس خوب منتقل مي كند كه براي او ارزش و احترام قائل هستيد و اين ازدواج را يك ازدواج جديد براي خود بدانيد.

سعي كنيد همه چيز طوري باشد كه انگار براي بار اول با طرف مقابل تان ازدواج مي كنيد و همه تجربه هاي خوشايند بعد از ازدواج را تجربه كنيد.

توجه داشته باشيد كه برگشت بعد از طلاق بايد بانهايت دقت صورت گيرد و توجه داشته باشيد كه يك ازدواج عقلاني داشته باشيد و بتوانيد تصميم صحيحي در امر ازدواج بگيريد.

در صورتي كه همسرتان فرد مناسبي براي ازدواج نمي باشد و با او احساس خوشبختي نمي كنيد، بازگشت كار عاقلانه اي نمي باشد و در اين شرايط بايد به مشاور مراجعه كنيد تا به صورت فردي و دو نفره موقعيت شما را مورد بررسي قرار دهد و بعد از بررسي و تحقيقات لازم بتوانيد تصميم درستي در مورد اين موضوع بگيريد.

هم چنين يادتان باشد كه چند روز بعد از طلاق ممكن است بخواهيد با همسرتان باشيد و با او ازدواج كنيد اما توجه داشته باشيد كه اين كار دليل منطقي ندارد.

در اين شرايط بايد به خودتان زمان بدهيد تا خودتان را پيدا كنيد و در صورتي كه زمان زيادي از طلاق شما گذشت و از طلاق و جدايي خود پشيمان شديد مي توانيد براي ازدواج با همسر سابق خود دست به كار شويد و با يكديگر ازدواج كنيد.

  1. گول تبليغات را نخوريد

به احتمال زياد در بسياري از سايت ها در مورد دعاي بازگشت به رابطه و غيره مطالبي را ديده ايد و برخي از زوجين به اميد اين تبليغات دروغين به رابطه هاي خود بازگشته اند و با مشكلات زيادي رو به رو شده اند و دوباره تصميم به طلاق و جدايي گرفته اند.

پس اين تبليغات را جدي نگيريد و گول آن ها را نخوريد و توجه داشته باشيد براي بازگشت به رابطه بايد مشكلاتي كه در گذشته وجود داشته است را به صورت اصولي و صحيح از بين ببريد و در اين شرايط بايد از فرد متخصص كمك بگيريد تا بتوانيد تصميم درستي در اين باره بگيريد.

اين تبليغات اصولا بي پايه و اساس مي باشد و علاوه بر اينكه جيب شما را خالي مي كنند باعث مي شوند كه از درمان اصولي مشكلات خود دست بكشيد.

منبع : برگشت بعد از طلاق | رعايت نكاتي براي آشتي و بازگشت بعد از طلاق

از نامزدي تا عقد چند كيلومتر است؟( راهنمايي عملي)

 

از نامزدي تا عقد چند كيلومتر است؟( راهنمايي عملي)

دوران نامزدي تا عقد يكي از شيرين ترين دوره هاي زندگي افراد مي باشد و مدت زمان اين دوره به شرايط خانوادگي و عرف جامعه بستگي دارد، دوران نامزدي فرصت مناسبي مي باشد تا افراد يكديگر را بشناسند و بتواند يكديگر را بيشتر محك بزنند.

زوجين در اين دوران با چالش هاي بسياري رو به رو مي شوند، آن ها از زمان خواستگاري تا عقد بايد به درستي اين چالش ها را مديريت كنند تا زندگي آينده آن ها را تحت تاثير قرار ندهد و درگير اين مسائل نشوند.

در ادامه در مورد مسائل مهم، مشكلات و چالش هاي زمان نامزدي تا عقد مطالبي را بيان مي كنيم و مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد و سودمند باشد، هم چنين در اين خصوص مشاوره قبل از ازدواج بسيار مناسب است و راهكارهاي مناسبي را در اختيار زوجين قرار مي دهد.

از نامزدي تا عقد، نقش خواستگاري

نقش خواستگاري در عرف و فرهنگ ما بسيار پررنگ است و نقش بسيار مهمي در ازدواج دارد، در جلسه خواستگاري در مورد مهم ترين مسائلي كه ممكن است در آينده زوجين اتفاق بيفتد صحبت مي شود و در اين مراسم توافقاتي در ميان دختر و پسر و خانواده هاي آن ها صورت مي گيرد و اين توافقات به ميزان زيادي زندگي زن و مرد را تحت تاثير خود قرار مي دهد.

در ادامه اين مقاله به چند نكته مهم كه در خواستگاري بايد به آن توجه شود را بيان مي كنيم:

  1. از نامزدي تا عقد: ميزان تشابه خانواده ها

اولين مسئله اي كه بايد در جلسات خواستگاري مورد بررسي قرار گيرد ميزان تشابه خانواده ها مي باشد، در صورتي كه شرايط خانواده ها به يكديگر نزديك تر باشد در آينده زوجين با اختلاف ها و تعارضات كمتري رو به رو مي شوند و با يكديگر سازگارتر خواهند بود.

تشابهات خانواده ها مسئله اي است كه در عرف جامعه به هم كفو بودن معروف مي باشد، زماني كه زوجين هم سطح يكديگر باشند در صورتي كه در زندگي مشترك با چالش ها و مشكلاتي رو به رو شوند راحت تر مي تواند از پس آن برآيند و خواهند توانست به كمك يكديگر مشكلاتشان را حل كنند.

  1. هدف از ازدواج را در فرد بررسي كنيد

هر كس براي ازدواج مي تواند هدف متفاوتي داشته باشد، سبك زندگي افراد در آينده بر اساس ديدگاه شان تعيين مي شود به طور مثال برخي از افراد براي رسيدن به كمال و رشد رواني و اجتماعي شان ازدواج مي كنند تا در زندگي مشترك با همكاري و كمك به يكديگر بتواند به اين كمال برسند.

اما برخي ديگر بر اساس مقتضيات عرف ازدواج مي كنند و به طور معمول سبك زندگي اين افراد با افرادي كه به دنبال رشد و ترقي در زندگي هستند متفاوت مي باشد، زيرا اين افراد براي خود و زندگي شان هدف مشخصي ندارند.

توجه داشته باشيد كه هدف از ازدواج ممكن است خوشبخت شدن باشد، به طوري كلي اين هدف براي ازدواج امري اشتباه مي باشد و باعث مي شود كه افراد توقع زيادي از همسر خود داشته باشند و تصور كنند كه وظيفه همسرشان اين است كه آن ها را خوشحال كند.

  1. از نامزدي تا عقد، بررسي همه مسائل را به جلسه اول خواستگاري واگذار نكنيد

ازدواج تصميم بسيار مهم در زندگي هر فرد به حساب مي آيد، به همين دليل انتظار نداشته باشيد كه در طي چند ساعت بتوانيد در مورد مهم ترين تصميم زندگي تان به نتيجه برسيد و بررسي همه مسائل را به جلسه خواستگاري واگذار نكنيد، زيرا در اين شرايط نخواهيد توانست در مورد اين مسائل بحث كافي و مفيدي داشته باشيد و بيشتر دچار سردرگمي مي شويد.

از نامزدي تا عقد

در جلسه خواستگاري مسائل مختلف را اولويت بندي كنيد و چند موضوع كه از نظر شما اهميت بيش تري دارند را در اولويت اصلي قرار دهيد و در جلسه آن ها را مطرح نماييد، در صورتي كه در مورد مسائل بيان شده به توافق رسيديد مي توانيد قرارهاي ديگري بگذاريد و برنامه براي ديدارهاي بعدي تان در نظر بگيريد تا بتوانيد بقيه مسائل را بهتر و دقيق تر مورد بررسي قرار دهيد،

توجه داشته باشيد كه براي داشتن يك ازدواج موفق، شناخت قبل از ازدواج بسيار مهم است به همين دليل در مورد شناخت قبل از ازدواج دقت بسياري داشته باشيد.

زمان خواستگاري تا عقد

از نامزدي تا عقد، دختر و پسر تلاش مي كنند تا يكديگر را بهتر بشناسند، گاهي اين مسئله باعث مي شود تا دوران نامزدي بسيار طولاني شود و تصميم در مورد تصميم شان مردد شوند، اين مسئله به اين دليل اتفاق مي افتد زيرا برخي از افراد در مورد ملاك هاي خود شناخت كافي و درستي ندارند و از راه هاي درست و اصولي براي آشنايي بيش تر استفاده نمي كنند،

در اين شرايط براي شناخت خود و اطمينان از انتخاب تان بايد از مشاوره كمك بگيريد تا انتخاب صحيح و ازدواج موفقي داشته باشيد.

در حقيقت عاملي كه باعث مي شود در مورد همسرتان به شناخت اصولي و بهتري برسيد و آگاهي بيشتري به دست آوريد اين است كه براي شناخت خودتان وقت بگذاريد و خودتان را بهتر بشناسيد، معيارها و ملاك هاي ازدواج تان را به طور واضح و دقيق مشخص كنيد و با استفاده از اصول صحيح و درست، شناخت دقيقي در دوران نامزدي به دست آوريد.

در اين شرايط بايد از مشاوره قبل از ازدواج كمك بگيريد تا بتوانيد با اين اصول بيشتر آشنا شويد و آگاهي شما در اين خصوص افزايش يابد، در صورتي كه شما از خدمات مشاوره پيش از ازدواج استفاده كنيد مسيري درستي را طي خواهيد كرد و كمتر دچار ترديد و سردرگمي مي شويد و در اين موقعيت زودتر مي توانيد در مورد آينده تان تصميمي قاطع و درستي بگيريد.

از نامزدي تا عقد، چند نكته مهم در مورد دوران نامزدي

دوران نامزدي، دوراني مهم و سرنوشت ساز براي ازدواج و آينده شما محسوب مي شود، براي اين كه دوران نامزدي مقدمه اي براي آينده اي بهتر و روشن تر شود رعايت كردن يكسري از نكات لازم و ضروري مي باشد، كه در ادامه اين مقاله به چند مورد از آن ها اشاره مي كنيم:

  1. سعي كنيد خودتان باشيد

تصويري كه در اين دوران به همسر آينده تان نشان مي دهيد بسيار زياد براي او اهميت دارد، همانطور كه شما در دوران نامزدي دوست داريد طرف مقابل تان را به خوبي بشناسيد و شناخت و آگاهي بيشتري در مورد او كسب كنيد، اين مسئله براي طرف مقابل تان نيز اهميت دارد.

به همين دليل سعي كنيد در اين دوران خودتان باشيد و تلاش نكنيد خودتان را متفاوت و بهتر نشان دهيد، زيرا در اين فرصت شما بايد همديگر را بهتر بشناسيد و اطلاعات كافي در مورد يكديگر كسب كنيد. هم چنين سعي كنيد اشتباهاتي كه در زمان اشنايي از نامزدي تا عقد و پيش از ازدواج صورت مي گيرد را تكرار نكنيد.

به هيچ چيز تظاهر نكنيد زيرا اين تظاهر ها باعث به وجود آمدن اختلاف و تعارضات زوجين بعد از ازدواج مي شود، زيرا افراد براي هميشه نمي توانند به تظاهر كردن ادامه دهند و زماني كه زير يك سقف مشترك مي روند با تصوير واقعي يكديگر آشنا مي شوند و در صورتي كه اين تصوير نسبت به دوران نامزدي متفاوت باشد مسلما زوجين با مشكلات بسياري رو به رو خواهند شد.

منبع : از نامزدي تا عقد چند كيلومتر است؟( راهنمايي عملي)

رفتار مادر با پسر، نكات ارتباطي درباره مادر و پسر

 

رفتار مادر با پسر، نكات ارتباطي درباره مادر و پسر

رفتار مادر با پسر بايد چطور باشد؟ آيا تربيت دختر و پسر متفاوت است و مادر بايد با آن ها رفتاري خاص داشته باشد؟

پسران در برقراري ارتباط عاطفي رفتاري سرسختانه دارند و برقرار كردن ارتباط با پسران، براي مادران ممكن است دشوارتر باشد.

همه مادران دوست دارند كه فرزندان خوبي تربيت كنند و يك مادر خوب براي فرزندشان باشند اما موفقيت آن ها به مسائل مختلفي بستگي دارد.

براي تربيت پسران مادر بايد با مسائل مختلفي آشنا شود او بايد آگاهي لازم را از نحوه رشد رواني و اجتماعي فرزند خود به دست آورد.

نيازهاي فرزند خود را به خوبي بشناسد و براي برقراري روابط دوستانه مهارت هاي ارتباطي را به خوبي بياموزد تا بتواند با فرزندش روابط صميمانه داشته باشد.

رفتار مادر با پسررفتار مادر با پسر

در اين مقاله در رابطه با مادر شدن و ارتباط برقراركردن با فرزند پسر نكاتي ذكر شده است كه به بررسي آن مي پردازيم.

توصيه هايي در مورد رفتار مادر با پسر

مادر براي برخورد با پسران بايد نكاتي را رعايت كند تا بتواند روابط بهتري با فرزند خود داشته باشد.

رفتار مادر با پسر بايد درست و سالم باشد زيرا پايه و اساس روابط بعدي بر اساس اين روابط در زندگي فرد شكل مي گيرد.

ارتباط با مادر باعث مي شود دلبستگي فرد در سطح روان شكل گيرد، و نقش مادر در تربيت فرزند بسيار مهم است و با توجه به جنسيت آن جايگاه متفاوتي دارد.

روابط مادر با پسر بايد به گونه اي دوستانه باشد چون مادر نقش مهمي در شكل دهي خودباوري و اعتماد به نفس فرزندش دارد.

مادر براي اينكه روابط سالم و درستي با فرزندش داشته باشد بايد نكاتي را رعايت كند وگرنه مشكلاتي بين آن ها به وجود مي آيد.

اما اگر مادر با رعايت كردن نكات باز هم با فرزندش به مشكل برخورد قبل از آنكه شدت مشكل بسيار زياد شود بايد از مشاوره خانواده كمك بخواهد تا بتواند مشكلاتش را حل كند.

رفتار مادر با پسر مهرباني و صميميت را پرورش مي دهد

منبع مهر ومحبت در خانواده مادر است فرزند معمولا مهر و محبت و رفتارهاي مهربانانه و صميمي را از مادر الگو مي گيرند.

پسران در كنار حس اقتدار و قدرت طلبي بايد با يكسري از ويژگي ها و خصوصيات و مهارت هاي زنانه آشنا شوند تا بتوانند در آينده رابطه و ارتباط بهتر و مثبتي با ديگران داشته باشند.

پسران براي اينكه در اين زمينه موفق باشند بايد مهارت ها را به خوبي فرا بگيرند و مادر نقش بسيار مهمي در اين زمينه دارد و اصلي ترين الگو مي باشد و ارتباط مادر با فرزندش بسيار مهم است.

هرچه ارتباط مادر با فرزندش بهتر و دوستانه تر باشد براي آينده او بهتر است و رابطه سالم تر و بهتري با همسر خود خواهد داشت.

در حقيقت مادر خوب و نمونه براي تربيت فرزندش بسيار تلاش مي كند و سعي مي كند با فرزندانش مهربان و صميمي باشد تا آن ها با اين ويژگي هاي خوب آشنا شوند و در آينده زندگي خوبي داشته باشند.

به پسرتان بياموزيد مسئوليت رفتارهاي خود را به عهده بگيرد

برخي از مادران به دليل عشق و محبت زيادي كه دارند نسبت به اشتباه فرزندشان عكس العمل مناسبي نشان نمي دهند و اگر فرزند مرتكب اشتباهي شد آن را ناديده مي گيرند.

والدين با اين كارشان زمينه ساز رفتارهاي مخربي در آينده مانند بي مسئوليتي مي شوند و چون رفتار فرزندشان را ناديده گرفته اند و برخورد مناسب با فرزند نداشته اند باعث رفتار نامناسب فرزند مي شوند.

اگر مردان بي مسئوليت هستند يكي از دلايل آن مي تواند تربيت نادرست در دوران كودكي و نوجواني باشد.

مادر بايد در اين زمينه مسئوليت پذيري را به فرزندش ياد بدهد و اگر فرزندش دچار اشتباهي شد بايد به او فرصت بدهد تا با عواقب اشتباه خود رو به رو شود و مسئوليت كار خود را بپذيرد.

مادر بايد رفتار مناسبي با فرزند خود داشته باشد و او را تحقير و سرزنش نكند و براي تنبيه روش هاي سالمي را انداخت كند كه بر روحيه كودك تاثير منفي نگذارد و براي آينده آثار زيان باري نداشته باشد.

به فرزند پسرتان مهارت هاي زندگي را آموزش دهيد.

مادران بايد از همان كودكي مهارت هاي لازم را به پسران خود آموزش دهند چون اين مهارت ها از دوران ابتدايي شكل مي گيرد و به مرور زمان تقويت مي شود.

مراحل طلاق توافقي | كاملترين مراحل با توضيحات

 

براي طي مراحل طلاق چه بايد كرد؟

مراحل طلاق توافقي به چه صورت مي باشد؟ تصميم گيري براي جدايي و طلاق يكي از حساس ترين موقعيت هايي مي باشد كه زوجين با آن رو برو مي شوند، فرآيند طلاق يك پرسه طولاني مي باشد و به خاطر تنش هاي زوجين و عدم سازش نهايي زن و مرد به وجود مي آيد و در طي مراحل طلاق عاطفي، دادخواست طلاق، حضور مرتب در دادگاه و جدايي كامل صورت مي گيرد. طلاق توافقي يكي از انواع طلاق مي باشد كه در طي آن زوجين براي آخرين بار در تمام مراحل طلاق توافقي و رسيدگي به پرونده به تفاهم مي رسند و هم چنين در مورد موضوعاتي مانند مهريه، نفقه، حضانت فرزندان و غيره به توافق رسيده اند و در دادگاه حاضر مي شوند.

در ادامه اين مقاله به بررسي مراحل طلاق توافقي مي پردازيم و به طور خلاصه آن ها را مرور مي كنيم.

طلاق توافقي زن و مرد

طلاق توافقي در فضايي منطقي بين زوجين به وجود مي آيد و زن و مرد بدون هيچ ناراحتي و با احترام از يكديگر جدا مي شوند، در طلاق توافقي حقوق مادي و معنوي زن و مرد حفظ مي شود و در عمل سعي مي شود تا شرايط طلاق آسان شود و آسيب هاي آن براي هر دو نفر كاسته شود.

در صورتي كه طرفين طلاق، تمايل داشته باشند تا مفاد قرارداد ضمن عقد بازنگري شود، امكان توافق مجدد وجود دارد و توافق بر سر حداقل حقوق اساسي و تغيير مفاد قرارداد ضمن عقد در اين مرحله از اهميت بالايي برخوردار مي باشد.

در صورتي كه دو طرف موافقت نامه شان را اعلام كنند اين موافقت نامه همراه با دادخواست طلاق از سوي مرد يا زن كه داراي حق طلاق مي باشند به دادگاه ارائه مي شود و بقيه اقدامات طلاق توافقي صورت مي گيرد.

مزاياي طلاق توافقي چيست؟

  1. اجتناب از صرف هزينه و وقت زياد در فرايندهاي حقوقي و قانوني
  2. حفظ احترام و كرامت زن و مرد
  3. كاهش يافتن صدمات روحي و اجتماعي
  4. امكان تحقق درصد نامناسبي از مطالبات زن و مرد در زمان كوتاه
  5. داشتن بار مثبت همراه با يادگيري مهارت احترام و انتخاب عاقلانه در زوجين

مشكلات و محدوديت هاي طلاق توافقي

زماني كه مسئله طلاق توافقي مطرح مي شود لزوم و اجبار براي حضور در دادگاه از طرفين سلب مي شود و اين به اين معني است كه طرفين براي حضور در دادگاه بايد با يكديگر به توافق برسند به عنوان مثال در شرايطي كه شوهر از آمدن به دادگاه سر باز بزند در اين حالت مراحل طلاق توافقي به وضعيتي طولاني مدت و مشكل ساز تبدلي خواهد شد، البته براي حل اين مشكل راه حلي وجود دارد و شما مي توانيد زمان ثبت دادخواست طلاق خود الزام حضور به دادگاه را در تعهدات دو طرف ذكر نماييد تا در ادامه روند طلاق با مشكلي رو به رو نشويد.

مراحل طلاق توافقي به چه صورت است؟

فرآيند طلاق توافقي به صورت مراحل زير مي باشد كه در ادامه به بررسي آن مي پردازيم:

  1. توافق زوجين بر سر موضوعات مشترك اساسي

زماني كه زوجين مي خواهند به صورت توافقي از يكديگر جدا شوند در واقع مي پذيرند كه در مورد موضوعات مادي و غيرمادي مهم زندگي مانند نفقه، مهريه، حضانت فرزندان، قرار ملاقات با فرزند و غيره به توافق برسند.

  1. مراحل طلاق توافقي، دادخواست طلاق توافقي

زماني كه با همسرتان به توافق رسيديد بايد توافق به صورت رسمي در دفاتر خدمات قضايي، محضر يا دادگاه به صورت رسمي نيز ثبت شود هم چنين مي تواند مشروح توافقات خود را به وكيل منتقل كنيد تا خود او ديگر مراحل قانوني را طي كند مداركي كه در اين مراحل لازم است شامل اصل عقدنامه يا رونوشت آن، شناسنامه و كپي كارت ملي مي باشد.

  1. معرفي داوراني به دادگاه

در اين مرحله دادگاه از زوجين مي خواهند تا از طرف خانواده و آشنايان كه مورد اعتمادشان مي باشد داوراني را معرفي كنند، در صورتي كه از سوي زوجين داوري معرفي نشود، دادگاه خود داوراني را انتخاب مي كند و شرايط انتخاب داوران بايد به ترتيب زير باشد.

  • مسلمان باشد
  • متاهل باشد
  • حداقل ۴۰ سال باشد
  • معتمد باشد
  • تا حدودي در جريان زندگي و مشكلات زوجين باشد.
  1. مراحل طلاق توافقي، حضور در واحد مشاوره دادگاه

در اين مرحله از سوي دادگاه تاريخي تعيين مي شود كه زوجين بايد در جلسات مشاوره شركت كنند در جلسات مشاوره ضمن جويا شدن و بررسي دلايل طلاق اموري كه زوجين با يكديگر به توافق رسيده اند شامل مهريه، نحوه پرداخت آن، نفقه، جهيزيه و غيره به صورت مكتوب در مي آيد.

موارد نوشته شده بايد توسط شما و همسرتان و يا وكلا به امضا مي رسد البته در مورد اين موضوعات قاضي با زوجين صحبت مي كند و پس از آن كه راي نهايي صادر شد هر يك از طرفين مي نويسند كه اعتراضي در مورد اين موضوعات ندارند.

بايد توجه داشته باشيد كه در همه موارد طلاق به جز طلاق توافقي، زوجين براي حل اختلاف و داوري ارجاع داده مي شوند اما در اين سبك از طلاق تنها بايد با استفاده از سامانه تصميم براي گرفتن وقت مشاوره روانشناسي اقدام كنند.

  1. ثبت نهايي طلاق

گرفتن نوبت براي طلاق توافقي نسبت به ساير انواع طلاق كوتاه تر مي باشد و زماني كه نوبت ثبت طلاق از سوي دادگاه مشخص شد لازم است به يكي از دفاتر رسمي ثبت طلاق مراجعه كنيد تا آخرين مرحله طلاق توافقي انجام شود البته در اين مرحله مي تواند وكيل تان به نيابت از شما حضور داشته باشد تا طلاق صورت گيرد.

منبع : مراحل طلاق توافقي | كاملترين مراحل با توضيحات