سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۳

روش جديد ترك اعتياد به كوكائين در خانه

 

ترك اعتياد به كوكائين در خانه،روش ترك كوكائين در خانه

آيا ترك اعتياد به كوكائين در خانه امكان پذير مي باشد؟ بسياري از مصرف كنندگان كوكائين با اين سوال رو به رو مي شوند زيرا كوكائين در زمره مواد محرك قرار داد و يكي از مواد اعتياد آوري مي باشد كه امروزه توسط جوانان مورد استفاده قرار مي گيرد، مصرف اين ماده باعث مي شود تا فرد عوارض رواني بسيار آزاردهنده اي را تجربه كند و با اختلالات رواني رو به رو شود به همين دليل افرادي كه از كوكائين استفاده مي كنند پس از مدتي به دنبال روش هايي براي ترك آن هستند.

عوامل بسياري وجود دارد كه افراد ترك در خانه را به ساير روش ها ترجيح مي دهند كه از آن مي توان مشكلات مالي، تمايل به مخفي نگه داشتن اعتياد، ترس از روش هاي بيمارستاني و غيره اشاره كرد. در صورتي كه به دنبال روش هايي براي ترك اعتياد در خانه مي باشيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد. دو روش ديگر كه در ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد كمك گرفتن از مشاوره ترك اعتياد و يا مراجعه به كمپ ترك اعتياد مي باشد.

اعتياد به كوكائين

كوكائين ماده محركي مي باشد كه مصرف آن باعث مي شود فرد دچار توهم و احساس سرخوشي شود و در صورتي كه چند بار كوكائين مصرف كند احساس لذت و سرخوشي او كاهش پيدا مي كند و بدنش نسبت به مواد كوكائين حساسيت كمتري نشان مي دهد. براي اين كه فرد احساسات خوشايند اوليه را تجربه كند بايد دوز مصرف اين ماده را افزايش دهند اين مسئله به معني شروع اعتياد به كوكائين مي باشد.

افرادي كه اعتياد به كوكائين دارند بيشتر درگير جنبه رواني آن مي شوند زيرا علائم مصرف و ترك آن در قالب علائم رواني نشان داده مي شود و فرد مصرف كننده در صورتي كه مصرف كوكائين را كنار بگذارد با عوارضي  نظير دردهاي جسماني رو به رو نخواهد شد در صورتي كه اين علائم ترك در مواد مخدري نظير ترياك و هروئين به ميزان زيادي اتفاق مي افتد.

در ترك اعتياد به كوكائين فرد دچار اختلالات رواني مي شود و احساس تنش، بي قراري، اضطراب، افسردگي و مشكلات شناختي مي شود كه بايد براي درمان آن ها اقداماتي را انجام دهد.

ترك اعتياد به كوكائين در خانه، نكاتي كه بايد رعايت كنيد

بسياري از افرادي كه به كوكائين وابسته شده اند تمايل دارند بدون نياز به بستري شدن در بيمارستان فرايند ترك را انجام دهند در حقيقت امروزه بسياري از درمان ها به صورت سرپايي انجام مي شود و بيشتر فرايند ترك در خانه صورت مي گيرد اگر شما مي خواهيد ترك موفق آميز داشته باشيد حتما بايد به نكات زير توجه كنيد:

  1. به ريشه هاي رواني اعتياد توجه كنيد

ترك اعتياد به معني كنار گذاشتن ماده مصرفي نمي باشد و براي اين كه بتوانيد كوكائين را براي هميشه ترك كنيد بايد عواملي كه شما را به سمت مصرف مواد مخدر سوق مي دهد را شناخته و از بين ببريد، كوكائين بر روي مغز اثر مي گذارد و باعث احساس شاي و لذت زيادي در فرد مي شود بسياري از افراد به دليل مشكلات رواني نظير افسردگي با مصرف كردن كوكائين سعي مي كنند تا مشكلات خود را پنهان نگه دارند و از اين طريق احساسات مثبت كاذبي را در خودشان به وجود آورند.

در اين شرايط بايد سعي كنيد افسردگي و يا هر مشكل زير بنايي ديگري كه شما را به  سمت اعتياد مي كشد را شناسايي كنيد و براي درمان آن اقداماتي را انجام دهيد.

هم چنين مراجعه به روانشناس در اين خصوص به شما كمك بسياري مي كند و مي توانيد با مراجعه به روانشناس و صرف ساعت هاي كمي در ماه، علت اصلي اعتياد به كوكائين را شناسايي كنيد و براي هميشه از شر اين مشكل خلاص شويد، در نظر نگرفتن اين عوامل در اكثر مواقع باعث مي شود تا پس از ترك با لغزش هاي مكرري رو به رو شويد و به مصرف مجدد مواد مخدر فكر كنيد.

  1. عوامل محرك را بشناسيد

عوامل برانگيزاننده و محرك ( محرك هاي دروني و بيروني) عواملي هستند كه باعث وسوسه مصرف مواد مخدر در فرد مي شوند در صورتي كه نتوانيد با آن ها مقابله كنيد فرايند ترك براي شما طولاني و دشوار خواهد شد، مواردي كه شما را ياد مصرف مواد مخدر مي اندازد را شناسايي كرده و از محيط زندگي تان دور كنيد هم چنين افرادي كه قبلا در كنار آن ها كوكائين مصرف مي كرده ايد ممكن است براي شما وسوسه انگيز باشند در نتيجه بايد رفت و آمد خود را با آن ها قطع كنيد و در صورتي كه وسوسه هاي اطرافتان را كاهش دهيد ترك با سرعت بيشتري انجام خواهد شد.

  1. به علائم ترك توجه كنيد

بايد به نشانه ها و علائم ترك اعتياد توجه كنيد بر اساس مطالبي كه بيان شد علائم ترك كوكائين اغلب علائم رواني مي باشند اما اين بدان معنا نمي باشد كه اين علائم و نشانه ها آزاردهنده هستند، در واقع علامت هاي رواني ترك بسيار ناخوشايند مي باشد و ممكن است شما را از ترك مواد مخدر منصرف كند به همين دليل بايد اين علائم را بشناسيد و سعي كنيد آن ها را كنترل كنيد.

در صورتي كه احساس تنش، بي قراري، اضطراب و غيره در شما به وجود آمد بايد به متخصص مراجعه كنيد و اين علائم را با انجام دادن تكنيك هاي روان درماني مانند ريلكسيشن، تكنيك هاي تنفسي، ذهن آگاهي و غيره بهبود يابيد و هم چنين از داروهاي آرامبخش استفاده نماييد.

در صورتي كه به اين علائم توجه نشود احتمال دارد در طولاني مدت شما را از پا در آورد و به سمت مصرف مواد مخدر بكشاند به همين دليل بايد اطلاعات و آگاهي هاي خودتان را در اين خصوص افزايش دهيد.

منبع : روش جديد ترك اعتياد به كوكائين در خانه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.